Kahramanmaras'ta 43 Bin Adet Uyusturucu Hap Ele Geçirildi

Kahramanmaras polisinin düzenledigi operasyonda 43 bin adet uyusturucu hap ele geçirilirken, 8 süpheli gözaltina alinip adliyeye sevk edildi.

Kahramanmaras'ta 43 Bin Adet Uyusturucu Hap Ele Geçirildi
Edinilen bilgiye göre, Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, kent merkezine yüklü miktarda uyusturucu sevkiyati yapilacagi bilgisi üzerine Cumhuriyet Bassavciligi ile koordineli olarak belirlenen noktalara operasyon düzenledi.

Operasyonda 8 süpheli gözaltina alindi. Narkotik madde arama köpegi Alfi ile yapilan aramalarda 43 bin adet captagon, 415 gram metamfetamin, 2 adet hassas terazi çok sayida uyusturucu paketlemede kullanilan ambalaj ile birlikte çesitli miktarlarda farkli uyusturucu maddeler geçirildi.

Emniyette ifadesi alinan süpheliler H.H., A.G., M.Z., H.A., M.G., M.Ç., Y.Y. ve H.H. uyusturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, 43 bin adet uyusturucu hapin bu yil ülke genelinde tek seferde ele geçirilen en büyük üçüncü yakalama oldugu Kahramanmaras için ise rekor yakalamasi olarak kayitlara geçtigi ögrenildi.
Kaynak: İHA