Esenyurt'ta Görenleri Soke Eden Olay

Esenyurt’ta önceki gün gece saatlerinde bir vatandas iç çamasiriyla sokakta ilginç hareketler sergileyip gözden kayboldu. Is yerinin güvenlik kamerasina bakan esnaf görüntüyü görünce büyük saskinlik yasadigini ifade ederek, “Bir an kamera sakasi sandim” dedi.



Olay, önceki gün gece saatlerinde Esenyurt Baglarçesme Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, genç bir adam iç çamasiriyla dolasarak tek ayaküstünde sekip sokakta dolasti. O sirada is yerinin güvenlik kamerasini kontrol eden bir esnaf yasanan olayi görünce büyük sok yasadi ve yasananlari kamera sakasi sandi.

“Bir an kamera sakasi sandim”

Olay hakkinda konusan esnaf Firat Avsar, “Gece geç saatlerde fark ettim, kapiya çiktim belki bir sorunu vardir ama çiktigimda kaybolmustu. Kendisi herhalde yabanci uyrukluydu. Görünce sasirdim tabi ki. Çiplak bir adam, gece yarisi soguk bir havada ne yapabilir ki? Bir an kamera sakasi sandim, dans ediyordu ve sekiyordu etrafta. Burali olsaydi böyle bir sey yapmazdi muhtemelen yabanciydi” dedi.

Güvenlik kamerasina yansiyan görüntüde sahisin tek ayaküstün de sekerek sokaga gelmesi ardindan sahisin yeniden sekerek ve ilginç hareketler sergileyerek kamera kadrajindan çikip sokagi terk etmesi görülüyor.
Kaynak: İHA