Daha Yesil Bir Alasehir Için Çalisiyorlar

Manisa’nin Alasehir ilçe merkezine belediye ekipleri tarafindan bin 800 adet fidan dikilecek. Alasehir’in cadde ve sokaklarina dikilecek olan fidanlarla Alasehir daha da yesil bir kent haline gelecek. Muradiye Orman Fidanligindan temin edilen fidanlarin tasinmasina ve dikimine belediye personeliyle birlikte eslik eden Alasehir Belediye Baskani Ahmet Öküzcüoglu, hedeflerinin vatandaslarin sehir içinde dogayi yasamasi oldugunu söyledi.

Daha Yesil Bir Alasehir Için Çalisiyorlar
Alasehir Belediyesi ilçe merkezinde agaçlandirma atagina basladi.

Alasehir Belediyesi tarafindan Manisa Muradiye Orman Fidanligindan bin 800 adet fidan alinarak, Alasehir’e getirildi.

Fidanlar Alasehir’in cadde ve sokaklarina dikilecek.

Alasehir Belediyesi’nin sehri güzellestirme çalismalari araliksiz olarak sürüyor. Belediye alt yapi, kültür sanat etkinlikleri, vatandaslarla bire bir diyalog, görüsme, konusma, dertleri dinleme, sorunlari çözme gibi etkinliklerin yani sira sehri güzellestirme kapsami çalismalarinda, cadde ve sokaklarin agaçlandirma çalismalarini da yürütüyor. Gece gündüz demeden Alasehir’in daha yasanabilir bir sehir olmasi için çalismalarini araliksiz sürdüren Alasehir Belediye Baskani Ahmet Öküzcüoglu sehrin güzellestirilmesi kapsaminda Manisa Muradiye Orman Fidanligindan temin edilen fidanlarin dikilmesine de destek vererek, Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleriyle birlikte fidanlari da tasidi.

Daha yesil bir Alasehir için çalismalarinin araliksiz devam edecegini kaydeden Alasehir Belediye Baskani Ahmet Öküzcüoglu, "Manisa Muradiye Orman Fidanligindan bin 800 adet fidan getirdik. Park ve Bahçeler Müdürlügümüz bu agaçlari vatandaslarimizla bulusturacaklar. Insallah bakimlari da düzgün yapilacak. Hedefimiz sehrin içerisinde dogayi yasamak, vatandaslarimiza güzel, daha yesil bir sehir olusturmak." dedi.

Kaynak: İHA