Açik Ögretim Fakültesinde Kayit Yenileme Islemleri Uzatildi

Anadolu Üniversitesi Açikögretim, Iktisat ve Isletme Fakültelerinde ögrenim gören ögrencilerin kayit yenileme islemleri, 21 Subat Pazartesi gününe kadar uzatildi.

Yapilan açiklamaya göre; “17 Nisan 2020 tarih ve 31102 sayili Resmî Gazete’de yayimlanan Kanun, “Açik ögretim sisteminde üst üste dört dönem kayit yenileme kosullarini yerine getirmeyen ögrencinin ilgili programdan ilisigi kesilir” hükmünü içerdiginden Anadolu Üniversitesi ve diger Üniversitelerin açikögretim programlarinda kayitli olan ancak 2020-2021 Ögretim Yili Güz Döneminden itibaren üst üste 4 dönem kayit yenileme islemi yapmayan ögrencilerin kayitlari 2021-2022 Ögretim Yili Bahar Döneminde siliniyor. Ilisigi kesilen ögrencilerin Yaz Okuluna ve sonraki dönemlere kayit haklari ise bulunmuyor.”

Öte yandan, Anadolu Üniversitesi tarafindan alinan karar ile Açik Ögretim Fakültesi Kayit tarihi 21 Subat 2022 tarihi saat 22.00’e kadar uzatildigi açiklandi. Kayit yaptirmak isteyen ögrenciler ise aosogrenci.anadolu.edu.tr/ adresinden islemlerini gerçeklestirebilecek.
Kaynak: İHA