Kartal'da Freni Bosalinca Yolda Kayan Minibüs Kaza Yapti, 1 Kisi Yaralandi

Kartal’da tamircide bakimdan yeni çiktigi ögrenilen minibüs, yokus asagi indigi esnada freninin bosalmasi sonucu kontrolden çikarak orta refüje çikti. Kazada minibüsün sürücüsü yaralandi. Freni bosalan minibüsün yokus asagi ilerledigi ve vatandaslarin kaza yapan minibüsü seyrettigi anlar kameraya yansidi.

Kartal'da Freni Bosalinca Yolda Kayan Minibüs Kaza Yapti, 1 Kisi Yaralandi


Kaza dün 16.00 siralarinda Kartal’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 34 AGJ 566 plakali minibüs bakim için gittigi tamirciden çiktiktan dakikalar sonra yokus asagi seyrederken freni bosaldi. Sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek cadde üzerindeki orta refüje çarpti. Kaza sonucu 34 AGJ 566 plakali minibüs soförü hafif sekilde yaralanirken kaza esnasinda cadde üzerinde kimsenin olmamasi bir facianin önüne geçti.

Kaza esnasinda yokus asagi hizla inen minibüsün hemen yaninda çevre esnaflarin telas ani ise güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi. Kaza sonrasi olay yerine gelen çekici ekibi araci bulundugu noktadan kaldirdiktan sonra caddede olusan yogun trafik normale döndü.

Kaza anini anlatan Kenan Demir, "Arabanin balatalari degismis. Denemek amaçli asagi inerken freni bosaldi ya da araba kaydi ve o halde direkt karsiya geçti orta refüje çarpti. Sonradan gördük, soför tamirci arkadasimiz kendisi de burada bir esnaf. Sordugumuzda arabanin kaydigini söyledi.

Durumu iyi önemli bir seyi yok. Karsidan gelen olmadigi için ufak bir kazayla kurtarmis oldu. Karsidan gelen bir araba olsaydi daha büyük bir felaket olabilirdi" dedi.

Kaynak: İHA