Hastanede Tedavi Gören Okul Müdürüne Duygulandiran Ziyaret

Kocaeli’de rahatsizlanip hastaneye kaldirilan okul müdürü Musa Kurt, ögrencilerin sürpriz ziyaretiyle karsilasti. Pankart açan ögrencilerini hastane odasinin penceresinden izleyen Kurt, duygu dolu anlar yasadi.

Hastanede Tedavi Gören Okul Müdürüne Duygulandiran Ziyaret
Kocaeli’de bulunan Serviye Cephesi Proje Anadolu Lisesi’nin okul müdürü Musa Kurt, yüksek seker ve tansiyona bagli rahatsizlik sebebiyle hastaneye kaldirildi. Bir süre hastanede tedavi görmesi gereken Kurt, dün sabah büyük bir sürprizle karsilasti. Ögrenciler, ellerindeki esprili pankartlarla bahçeden ögretmenleri Musa Kurt’u selamladi. Ögrencilerin pankartli ziyaretini hastane odasinin penceresinden takip eden Musa Kurt, bir süre sonra izin isteyerek serumuyla beraber solugu bahçedeki ögrencilerin yaninda aldi.

"Bazi insanlarin varligi huzur verir"

Ögrencilerin ziyaretinin kendisini mutlu ettigini belirten Musa Kurt, "Yüksek seker ve tansiyona bagli bir rahatsizligimiz nüksetti. Bugün de ögrencilerimiz, ögretmenlerimiz, okul aile birligimiz ve çalisanlarimiz sürpriz bir ziyaret yapti. Beni de oldukça mutlu ettiler. Bu nazik davranislarindan dolayi kendilerine çok tesekkür ediyorum. Bazi insanlarin varligi huzur verir, bazi insanlarin da yoklugu huzur verir. Ben ögrencilerimize, ögretmenlerimize, okul aile birligimize ve çalisanlarimiza ‘Iyi ki varsiniz’ diyorum" dedi.



"Kaldigimiz yerden devam edecegiz"

Saglikli olmanin önemini vurgulayan Kurt, "Hastalik her zaman olabilen bir sey. Önemli olan saglik, beslenmek ve spor yapmak. Tabii, biz idareci oldugumuz için de hareketsiz bir yasantimiz var. Hareketli yasanti önemli. Bunun için de buradan herkese mesajim; saglikli beslenmek, spor yapmak ve saglikli bir yasam oldukça önemli. Hayat, hiçbir seye üzülmeye degecek kadar kiymetsiz degil. Hayat, yasamaya deger. Mutlu olmayi bilmek lazim. Insallah bundan sonra saglikli bir sekilde görevimize dönüp ögrencilerimizle kaldigimiz yerden devam edecegiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA