Halil Falyali Cinayeti Sorusturmasi Açiklamasi Gözalti Sayisi 8'E Yükseldi

Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) Girne kenti Çatalköy’de 8 Subat gecesi evine giderken düzenlenen pusuda öldürülen Halil Falyali ve soförüyle ilgili yürütülen sorusturmanin Istanbul ayaginda 2 süpheli daha gözaltina alindi.

Halil Falyali Cinayeti Sorusturmasi Açiklamasi Gözalti Sayisi 8'E Yükseldi
Edinilen bilgiye göre, kumarhane isletmecisi Halil Falyali, KKTC’nin Girne kentinde 8 Subat gecesi evine giderken düzenlenen pusuda soförüyle birlikte öldürülmüstü. Cinayete iliskin yürütülen sorusturmanin Istanbul ayaginda 2 süphelinin daha gözaltina alindigi ögrenildi. Istanbul Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekiplerince 2 gün içerisinde düzenlenen iki operasyonda yakalanan Celal B. ve Metin S., ifade islemleri için Istanbul Emniyet Müdürlügüne getirildi.

Metin S. ve Celal B.’nin de yakalanmasiyla birlikte Istanbul’da gözalti sayisi 8’e yükseldi. Kamuoyunda Söylemez Kardesler olarak bilinen suç örgütünün önemli isimlerinden Mustafa Söylemez ve Mehmet Faysal Söylemez’in de aralarinda oldugu toplam 8 süphelinin önümüzdeki günlerde savciliga çikarilmalari bekleniyor.
Kaynak: İHA