Gölbasi Belediye Baskani Ramazan Simsek, Esnafla Bir Araya Geldi

Ankara Gölbasi Belediye Baskani Ramazan Simsek, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Gölbasi ilçesini adim adim gezerek esnafla bir araya gelen Baskan Simsek esnafin sorunlarini dinledi, projelerini anlatti.

Gölbasi Belediye Baskani Ramazan Simsek, Esnafla Bir Araya Geldi
Gölbasi Belediye Baskani Ramazan Simsek, esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Sik sik esnafla bir araya gelerek esnafin sikintilarini dinleyen Baskan Simsek, vatandasa verdikleri hizmetlerden bahsetti. Ilçede hakkinda yapilmasi gerekenler konusunda fikir alisverisinde de bulunan Simsek, “Göreve geldigimizden bu yana tek gayemiz vatandasimiza layigiyla hizmet etmek. Bugün geldigimiz noktada bu gayemizi gerçeklestirdigimizi görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Gölbasimizi Uluslararasi Bilardo Kompleksi gibi dünyada esi benzeri olmayan bir yapi ile bulusturduk. Gölbasini yüzüncü yilin modern kenti haline getirecegimizi söylemistik. GÖLBIS, Paylasim Noktasi, Umutlu Yasam Merkezi, Modern Kurban Kesim Alani, Kariyer Noktasi, Hilal Kart, Büyük Gölbasi Merkez Projesi, Üniversiteliler Caddesi gibi çok önemli projelerimiz ile bu hedefe adim adim gidiyoruz” dedi.

“Gölbasili esnaflarimizi cani gönülden destekliyorum”

Esnafin yasadigi sorunlarin farkinda olduklarini dile getiren Baskan Simsek ”Gölbasili esnaflarimizi cani gönülden destekliyorum. Zabita ekiplerimiz yaptiklari denetimlerle firsatçilara ve stokçulara göz açtirmiyor. Ilçemizdeki huzuru ve refahi kötü etkileyecek her türlü olumsuzlugun karsisinda Ramazan agabeyiniz olarak yaninizdayim. Geçen yil salgin nedeniyle zor günler yasayan yaklasik 1500 esnafimiza nakit para destegi sagladigimiz gibi; isyeri açan ve açacak esnaflarimizla ilgili de yine ruhsat aliminda iyilestirme çalismalari yaptik, salgin mücadele kapsaminda da esnaflara hijyenik kosullar için destek verdik. Dezenfektan çalismalari ve malzeme destegi saglayarak her daim yanlarinda olduk” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA