By Mistik Show Çocuklar Için Perdelerini Açmaya Devam Ediyor

Polatli Belediye Baskani Mürsel Yildizkaya’nin destegiyle çocuklar için özel olarak hazirlanan ‘By Mistik Show’ tiyatro oyunu, çocuklar ve aileler için perdelerini açmaya devam ediyor.

By Mistik Show Çocuklar Için Perdelerini Açmaya Devam Ediyor
Polatli Belediye Baskani Mürsel Yildizkaya’nin destegiyle çocuklara özel hazirlanan ‘By Mistik Show’ tiyatro oyunu çocuklar ve aileleri için perde açmaya devam ediyor. Polatli Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Yesilyurt tarafindan 13 Eylül Kültür Merkezi’nde sahneye konulan oyun, bir meddahin çocukluk anilarini eglenceli ve ilgi çekici bir dille seyircilere anlatiyor. By Mistik Show’un içerisinde yer alan ögretici ve komik ögelerle vakit geçiren çocuklar, bir agizdan söylenen sarkilarla doyasiya egleniyor. Polatli Belediye Tiyatrosu’nun gösterisi subat ayinda bugüne kadar 20 farkli seansta toplam 10 bin ögrenci tarafindan ücretsiz olarak izlendi.

Hafta basindan bu yana Ruhiye Irfan Yurtseven Ilkokulu, Cumhuriyet Ilkokulu, Sehitlik Ilkokulu, Atatürk Ilkokulu, Sakarya Ilkokulu ögrencileri için perdesini açan By Mistik Show, önümüzdeki hafta itibariyla Polatli Ilkokulu, Inkilap Ilkokulu, Mihçioglu Ilkokulu, Sehit Abdullah Erkmen Ilkokulu ve Ay Yildiz Koleji ögrencileri ile bulusacak. Araliksiz süren gösterilerin yani sira Polatli Belediye Tiyatrosu mart ayi itibariyla yeni hazirladigi geleneksel karagöz oyunu, müzikli çocuk oyunu ve komedi yetiskin oyunu ile Polatlili tiyatroseverler için perdelerini açmaya devam edecek.

Ücretsiz olarak sergiledigi basarili oyunlar ile vatandaslarin begenisini toplayan Polatli Belediye Tiyatrosu, Kasgarli

Mahmut Konagi’nda belediyeye bagli uzmanlar esliginde drama ve tiyatro çalismalarini sürdürüyor. Tiyatro oyunlari içerisinde yer almak, tiyatro ve drama egitimlerine katilmak isteyen vatandaslar Polatli Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü’ne veya Kasgarli Mahmut Konagi’na sahsen basvuruda bulunabiliyor.
Kaynak: İHA