Beyaz Melek Filmi Konusu Nedir? Beyaz Melek Filmi Oyuncuları Kimler?

Beyaz Melek filmi konusu birçok kişi tarafından merak ediliyor. Bu nedenle en sık aratılanlar arasında Beyaz Melek filmi konusu nedir sorusu yer aldı. Peki, Beyaz Melek filmi konusu nedir? Beyaz Melek filmi oyuncuları kimler? Beyaz Melek filmi nerede çekildi? İşte detaylar...

Beyaz Melek Filmi Konusu Nedir? Beyaz Melek Filmi Oyuncuları Kimler?
Beyaz Melek filmi birçok kişi tarafından merak ediliyor. Bu nedenle en sık aratılanlar arasında Beyaz Melek filmi konusu nedir ve Beyaz Melek filmi oyuncuları kimler sorusu yer alıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanmasının ardından vatandaşlar konu hakkında araştırmalarını hızlandırdı. 2007 yılında vizyona giren film birçok kişi tarafından merak ediliyor. Başrolünde Mahsun Kırmızıgül’ün yer aldığı yapım dün akşam televizyonda yayınlandıktan sonra konu hakkında araştırmalar hızlandı. Beyaz Melek filmi konusu nedir ve Beyaz Melek oyuncuları kimler sorularına cevap almak için haberimizin detaylarını inceleyebilirsiniz.

Beyaz Melek Filmi Konusu Nedir?


Beyaz Melek filmi konusu birçok kişi tarafından merak ediliyor. 2007 yapımı film dün akşam Kanal D ekranlarında yayınlandı. Birçok kişi tarafından ilgiyle takip edilen Beyaz Melek filminin konusu da bu nedenle en sık aratılanlar arasında yer aldı. Filmde Ali ve Reşat isminde iki kardeş yer alıyor. Babaları Ahmet’i kemoterapi görmesi amacıyla İstanbul’a getirerek tedavi ettirmeyi planlarlar. Fakat babaların tedavi almak istemeyerek hastaneden kaçma planı yapar. Oğulları yaşlı adamı ararken Ahmet bir huzur evi bulur. Huzur evinde yaşayanlar Ahmet’in kimsesiz olduğunu düşünür. Bu nedenle Ahmet’e huzur evinde kalması için ısrar ederler. Oğullarının Ahmet’i bulmasının ardından orada mutlu olduğunu görmeleri bir süre huzur evinde kalmasına izin vermeleriyle sonuçlanır. Huzur evinde yaşayanların hayat hikayeleri Ahmet’in oraya çok daha fazla bağlanmasına neden olacaktır.


Beyaz Melek Filmi Konusu Nedir? Beyaz Melek Filmi Oyuncuları Kimler?

Beyaz Melek Filmi Oyuncuları Kimler?


Beyaz Melek filmi oyuncuları birçok kişi tarafından merak ediliyor. Bu nedenle en sık aratılanlar arasında Beyaz Melek filmi oyuncuları kimler sorusu yer aldı. Birçok kişi tarafından sık sık aratılan konu dün akşam itibariyle yeniden hızlandı. İşte Beyaz Melek filmi oyuncu kadrosu;

Mahsun Kırmızıgül
Arif Erkin Güzelbeyoğlu
Sarp Apak
Yıldız Kenter
Ayhan Kavas
Toron Karacaoğlu
Hüseyin Avni Danyal
Deniz Oral
Gazanfer Özcan
Bilge Zobu
Lale Belkıs
Erol Günaydın
Nejat Uygur
Yavuz Bingöl
Zeynep Tokuş

Beyaz Melek Filmi Konusu Nedir? Beyaz Melek Filmi Oyuncuları Kimler?

Salih Kalyon
Ali Sürmeli
Behzat Uygur
Cezmi Baskın

Beyaz Melek Filmi Nerede Çekildi?


Beyaz Melek filmi dün itibariyle birçok kişi tarafından merak edildi. Bu nedenle en sık aratılanlar arasında Beyaz Melek filmi nerede çekildi sorusu yer alıyor. Mahsun Kırmızıgül’ün başrolünde yer aldığı film dün akşam Kanal D ekranlarında yayınlandı. Beyaz Melek filmi İstanbul başta olmak üzere Adapazarı, Tuz Gölü ve Diyarbakır illerinde çekildi. Filmin yönetmeni de aynı şekilde Mahsun Kırmızıgül’dür. Dün akşam Kanal D ekranlarında yayınlanan film hakkında araştırmalar hızlandı. Bu nedenle birçok kişi konu hakkındaki detayları merak etti. Hastaneden kaçan babalarını bulmaya çalışan iki kardeşin hikayesinin anlatıldığı film birçok kişinin ilgisini çekti.

Beyaz Melek filmi konusu ve Beyaz Melek filmi oyuncuları kimler sorularına cevapları sizler için derledik. Konuyla ilgili güncel gelişmelerden haberdar olmak için sitemizi takip edebilirsiniz.