Yildirim Gençlik Merkezinde Sona Yaklasiliyor

Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, Gençlik ve Spor Bakanligi Yatirim ve Isletmeler Genel Müdür Yardimcisi Prof. Dr. Süleyman Sahin ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan ilçeye kazandirilacak olan Yildirim Gençlik ve Spor Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Yildirim Gençlik Merkezinde Sona Yaklasiliyor
Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan ilçeye kazandirilacak merkezin; 250 bini asan genç nüfusu ile birçok sehrin toplamindan daha fazla gence ev sahipligi yapan Yildirim’a deger katacagini belirten Baskan Yilmaz, “Türkiye’nin en modern gençlik merkezlerinden birisi Yildirim’a yapiliyor. 5 bin metrekarelik bir alana sahip olan Yildirim Gençlik ve Spor Merkezi, yalnizca bir spor merkezi degil, salonlariyla, derslikleriyle, kütüphanesiyle, bilisim atölyeleri ile beraber gençlerin bulusma noktasi olacak bir mekân. Insallah bu yil içerisinde bakanligimizin destegiyle birlikte Yildirimli gençlerin istifadesine sunulmus olacak.Merkezimiz tamamlandiginda gençlerimizin kisisel gelisimlerine ve sosyallesmelerine katki saglayacak” dedi.

“Gençlerin bulusma noktasi olacak”

Yildirim’in imardan kentsel dönüsüme, ulasimdan park bahçelere, kültür merkezlerinden spor tesislerine kadar her alanda büyük bir dönüsüm içinde oldugunun altini çizen Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “Yildirim Belediyesi olarak el birligi ile yatirimlara, hizmet alanlari olusturmaya devam ediyoruz. 5 bin metrekarelik bir kullanim alanina sahip olan Yildirim Gençlik ve Spor Merkezimizde nihayete eren çalismalari genel müdürümüz ile birlikte yerinde inceledik. Böylesine güzel bir tesisi ilçemize kazandirdigi için Gençlik ve Spor Bakanimiz Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu’na çok tesekkür ediyorum. Basta Naim Süleymanoglu Spor Tesisi olmak üzere tüm tesislerimizde 200 bini askin gencimize hizmet veriyoruz. Sadece yaz spor okullarindan 15 binin üzerinde evladimiz istifade etti.

Spor alaninda yaptigimiz tüm çalismalarda yanimizda hissettigimiz genel müdürümüz Süleyman Sahin’e de katkilarindan ve desteklerinden dolayi tesekkür ediyorum” diye konustu.

“Türkiye’nin en önemli gençlik merkezlerinden biri”

Yildirim için ve Bursa için çok önemli bir tesisin sonuna geldiklerini belirten Gençlik ve Spor Bakanligi Yatirim ve Isletmeler Genel Müdür Yardimcisi Prof. Dr. Süleyman Sahin, “‘Yildirim Gençlik ve Spor Merkezi’mizin tefrisi ve çevre düzenlemeleri bittiginde Yildirim’in bütün gençleri, vatandaslari, kadinlari bu merkezden yararlanacaklar. Artik Yildirim’in Türkiye’nin en önemli gençlik merkezlerinden birine sahip oldugunu bir ana da sahitlik ediyoruz. Sayin Bakanimiz Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu’nun Bursa’ya vermis oldugu özel destek sayesinde, Bursa’da hem gençlik alaninda hem spor alaninda hem de ögrenci yurtlari açisindan son derece modern yapilar olustu ve hizmete sunuldu. Insallah birkaç ay içerisinde de Yildirim Gençlik ve Spor Merkezi’ni Bursali gençlerimizin ve vatandaslarimizin hizmetine sunacagiz. Burada Yildirim Belediyemiz ile daha öncesinde yapmis oldugumuz gibi Naim Süleymanoglu Spor Kompleksi’nde örnek birlikteligimizi ve hizmeti vatandaslarimiza hep birlikte ulastirabilme isini insallah Yildirim Gençlik Merkezi’nde de yenileyerek yeni bir hizmetin daha kapilarini Yildirimlilara açmis olacagiz. Ben gençlige ve spora vermis oldugu destekten ötürü degerli Baskanimiz Oktay Yilmaz’a çok tesekkür ediyorum. Talimatlariyla bu tesisin Bursa’miza kazandirilmasini saglayan Gençlik ve Spor Bakanimiz Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu’na da sükranlarimi arz ediyorum. Yildirim Gençlik ve Spor Merkezi’nin Yildirim’in gençlerine ve Bursa’miza hayirli ugurlu olmasini temenni ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA