Yasli Kadinin Cüzdanini Alarak Böyle Kaçti

Kayseri’de, yasli kadinin içerisinde 720 TL bulunan çantasini kapkaç yaparak kaçan sahis, Yankesicilik ve Dolandiricilik Büro Amirligi ekiplerince kisa sürede yakalandi. Güvenlik kameralarinca da kaydedilen olay aninda; yasli kadinin süpheliyi bir süre kovaladigi görülüyor.

Yasli Kadinin Cüzdanini Alarak Böyle Kaçti
Edinilen bilgiye göre, Melikgazi ilçesinde meydana gelen olayda bir kisi, takip ettigi H.A.’nin (70) el çantasi ve içerisinde 720 TL parasi bulunan cüzdanini kapkaç yaparak olay yerinden kosarak uzaklasti. Durumun bildirilmesi üzerine Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Yankesicilik ve Dolandiricilik Büro Amirligi ekiplerince çalisma baslatildi. Yapilan çalismalarda olay yeri çevresinde bulunan güvenlik kameralari incelenirken, olayin süphelisinin H.Ö. (26) oldugu tespit edildi. H.Ö.; Yankesicilik Dolandiricilik Büro Amirligi ekipleri tarafindan düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltina alindi.

Kapkaççiyi kovaladi

Öte yandan, çevredeki güvenlik kameralarinca kaydedilen görüntülerde; H.A.’nin çantasi ve cüzdanini alan H.Ö.’nün kaçtigi sirada naylon çanta içerisindeki cüzdani aldiktan sonra çantayi attigi ve H.A.’nin ise H.Ö.’yü bir süre kovaladigi görülüyor.

Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA