Tramvayin Altina Giren Kusu Sopayla Çikarmaya Çalisti

Istanbul’da Kabatas-Bagcilar seferini yapan tramvayin altina giren kusu fark eden vatman, durarak elindeki sopayla kusu çikarmaya çalisti. O anlar ise bir vatandasin cep telefonu kamerasina yansidi.

Olay, Zeytinburnu Seyitnizam tramvay duragi yakininda saat 14.30 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre Kabatas-Bagcilar arasinda sefer yapan tramvay Seyitnizam duragina yaklastigi esnada altina kus sikisti. Kusun tramvayin altina sikistigini fark eden vatman, tramvayi durdurdu. Daha sonra eline bir sopa alan vatman kusu tramvayin altindan çikarmaya çalisti. Defalarca kusu kontrol eden ve çikarmaya çalisan vatman, arkadan diger tramvaylarin da gelmesi üzerine zorunlu olarak hareket etti. O anlar ise bir vatandasin cep telefonu kamerasina yansidi.

Vatandasin cep telefonu kamerasina yansiyan görüntülerde seyir halindeki tramvay bir anda duruyor. Daha sonra tramvaydan inen vatman, tramvayin altina egilerek bakiyor. Kusun sikistigini gören vatman, eline bir sopa alarak kusu çikarmaya çalisiyor. Kusu bir türlü çikarmayi basaramayan vatman, arkadaki tramvaylarin da gelmesi üzerine zorunlu olarak hareket ediyor.
Kaynak: İHA