Sultangazi'de Pavyon Ihbarina Giden Polislere Saldiri

Sultangazi’de bir dügün salonunun pavyon olarak kullanildigi ihbari üzerine olay yerine giden polislere saldiran 26 süpheli gözaltina alindi. Süphelilerin ekiplere saldirdigi anlar cep telefonu kamerasina yansidi.

Sultangazi'de Pavyon Ihbarina Giden Polislere Saldiri
Olay, Sultangazi Ugur Mumcu Mahallesi’nde, dün gece 02.00 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, bir dügün salonunun pavyon olarak kullanildigi ihbari üzerine polis ekipleri adrese gitti. Adreste alkol içen ve yüksek sesle müzik dinleyen süpheliler, polis ekiplerine sandalye firlatarak ve yumruk atarak saldirdi. Darp edilen ekipler, olay yerine destek çagirdi. Destek olarak dügün salonuna gelen çevik kuvvet ekipleri, biber gazi kullanarak ve havaya uyari atesi açarak gruba müdahale etti. Olayda, 14 polis yaralanirken, 26 süpheli gözaltina alindi. Esentepe Polis Merkezi Amirligi’ne götürülen süpheliler, islemlerinin tamamlanmasinin ardindan adliyeye sevk edilecek.

Öte yandan olay ani cep telefonu kamerasi tarafindan kayit altina alindi. Görüntülerde, süphelilerin polis ekiplerine sandalye firlattiklari görülüyor.
Kaynak: İHA