Sennur Demir, Macaristan'dan Altin Madalya Ile Dönüyor

Bartin Üniversitesi mezunu milli sporcu Sennur Demir, Macaristan’da düzenlenen 66. Bocskai Istvan Memorial Uluslararasi Boks Turnuvasinda +81 kiloda altin madalya almayi basardi.

Sennur Demir, Macaristan'dan Altin Madalya Ile Dönüyor
Bartin Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinden mezun olduktan sonra Lisansüstü Egitim Enstitüsü Beden Egitimi ve Spor Anabilim Dalinda yüksek lisans programini bitiren Sennur Demir, Macaristan’in Debrecen kentinde düzenlenen 66. Bocskai Istvan Memorial Uluslararasi Boks Turnuvasinda ringe çikti. Tüm rakiplerini geçerek finalde Macar rakibi Hoffmann Reka ile karsilasan Sennur Demir, ikinci rauntta nakavt ile birincilik kürsüsüne çikti. +81 kiloda mücadele eden Sennur Demir’e düzenlenen tören ile altin madalya verildi.

Aldigi basarilardan dolayi Sennur Demir’i tebrik eden Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Bartin Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunlarimiz ulusal basarilarin yaninda uluslararasi basarilarla da bizleri gururlandirmaya devam ediyor” dedi.

Rektör Uzun, hedeflerinin akademik çalismalar ve milli basarilarla Türk sporuna deger katmak oldugunun da altini çizerek “Bartin Üniversitesi olarak bilimsel basarilarimizin yaninda, sportif alanda da elde ettigimiz basarilarla adimizdan bahsettirmeye devam ediyoruz. Ögrencilerimiz ve mezunlarimiz hem ulusal hem de uluslararasi müsabakalarda basarilarina yenilerini eklemeye devam ediyor. Bu düsüncelerle Macaristan’da düzenlenen 66. Bocskai Istvan Memorial Uluslararasi Boks Turnuvasinda altin madalyayi ülkemize getiren milli gururumuz Sennur Demir’i tebrik ediyorum. Ayrica ögrencilerimizin basarilara ulasmasinda emek veren ve onlari gelecege en iyi sekilde hazirlamak için büyük çaba sarf eden tüm akademik ve idari insan kaynagimiza da tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA