Otomobil Içindeki Çifte Cinayete Iliskin Yeni Görüntü Ortaya Çikti

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde iki kadinin otomobil içinde öldürülmesine iliskin yeni güvenlik kamera görüntüsü ortaya çikti. Görüntülerde, kadinlarin içinde bulundugu kirmizi otomobilin yavas yavas ilerledigi ve isiklarda durdugu, vatandaslarin ise yardima kostugu anlar yer aldi.

Otomobil Içindeki Çifte Cinayete Iliskin Yeni Görüntü Ortaya Çikti
Olay, sabaha karsi saat 04.45 siralarinda Gebze’nin Beylikbagi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimligi belirlenemeyen sahislar bir otomobile kursun yagdirdi. Kursunlarin isabet ettigi araçtaki Tugçe Arslan ve Emine Çöp ile yanlarinda bulunan bir kisi yaralandi. Olayi görenler durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine adrese saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede adrese ulasan saglik ekipleri, kadinlardan birinin olay yerinde hayatini kaybettigini belirledi. Agir yarali olarak hastaneye kaldirilan diger kadin da tüm müdahalelere kurtarilamayarak hayatini kaybederken, diger yaralinin ise hayati tehlikesinin devam ettigi bildirildi.

Öte yandan, olaya iliskin yeni güvenlik kamera görüntüsü ortaya çikti. Görüntülerde, kadinlarin içinde bulundugu kirmizi otomobilin yavas yavas ilerledigi ve isiklarda durdugu, seyir halinde olan taksi soförünün de aracin yanina durdugu, sesleri duyan ve terslik oldugunu anlayan vatandaslarin da olay yerine kostugu görülüyor. Ayni zamanda görüntülerde, kirmizi otomobilin birden hareket ettigi, vatandaslarin ise elleriyle araci durdurmaya çalistigi kaydedildi.

Polis ekiplerinin olayla ilgili genis çapli incelemeleri sürüyor.
Kaynak: İHA