MHP'li Yalçin Açiklamasi 'CHP'nin Birinci Çiktigi Yerlerde Vatandaslarla Tekrar Bulusacagiz'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Baskan Yardimcisi Edip Semih Yalçin, “Öncelikli olarak son genel seçimlerde CHP’nin birinci çiktigi yerlerde önceligi onlara verme suretiyle vatandasla tekrar bulusacagiz. Buradaki maksadimiz, CHP’nin basini çektigi, ‘Ittifak ne yapmaya çalisiyor?’ sorusunun cevabini gördügümüz pencereden insanlarimiza aksettirecegiz” dedi.

MHP Genel Baskan Devlet Bahçeli baskanliginda gerçeklestirilen Il Baskanlari Toplantisi sona erdi. Bahçeli, il baskanlari esliginde toplantinin yapildigi otelden ayrildi. Sona eren toplantinin ardindan ise MHP Genel Baskani Yardimcisi Edip Semih Yalçin basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Il il yaptiklari Anadolu ziyaretlerinden umduklari faydayi bulduklarini dile getiren Yalçin, sunlari kaydetti:

“Hemen akabinde bölgeden ile, ilden de ilçelere geçme arzusu içerisinde olduk. Öncelikli olarak son genel seçimlerde CHP’nin birinci çiktigi yerlerde önceligi onlara verme suretiyle vatandasla tekrar bulusacagiz. Buradaki maksadimiz, CHP’nin basini çektigi, ‘Ittifak ne yapmaya çalisiyor?’ sorusunun cevabini gördügümüz pencereden insanlarimiza aksettirecegiz. Bu ittifak çerçevesi içerisinde 2023 seçimlerine hazirlanirken, millete neyi vadettikleri, bunlarin gerçek olup olmadigi hususunda MHP olarak tespitlerimizi insanimizla paylasacagiz. Ancak bu sadece bu merkezlerde kalmayacak. Daha sonra muhtemelen yaza kadar tüm Türkiye’de ilçelerimizi gezmis olacagiz. Normalde 973 ilçe var biliyorsunuz ama ekseriyeti gezilmis olacak. Bu daha sonraki faaliyetlerle de taçlandirilacak. Yani orada bitmeyecek. MHP sahaya inmistir, tüm teskilat kademeleri ile birlikte 2023 yilinin Haziran ayina kadar bu böyle devam edecek. Aktif bir siyasi çaba içerisindeyiz. Aldigimiz sonuçlardan da çok memnunuz. Çünkü partimiz su anda sahada en rahat partidir. Insanimiza söylemlerimizi ulastirabildigimiz gibi, vatandaslarimizin taleplerini de rahat bir sekilde not alabiliyor, geregini yapiyoruz.”
Kaynak: İHA