Kadiköy'de Çiftler, Yarim Asirlik Klasik Araçlarla 'Sevgi Konvoyu' Olusturdu

Kadiköy’de düzenlenen 14 Subat Sevgililer Günü’ne özel etkinlikte bir araya gelen çiftler, yarim asri devirmis onlarca klasik araçla Kadiköy caddelerinde “Sevgi Konvoyu” olusturdu. Renkli görüntülerin yasandigi o anlar vatandaslar tarafindan yogun ilgi gördü.

Kadiköy'de Çiftler, Yarim Asirlik Klasik Araçlarla 'Sevgi Konvoyu' Olusturdu
Kadiköy, 14 Subat Sevgililer Günü’ne saatler kala renkli bir etkinlige ev sahipligi yapti. Istanbul Klasik Otomobilciler Dernegi tarafindan düzenlenen “Sevgi Konvoyu” temali programda yarim asri devirmis onlarca klasik araçla birlikte hareket eden esler ve sevgililer, Kadiköy caddelerinde “Sevgi Konvoyu” olusturdu. Kadiköy Göztepe 60. Yil Parki’nda bir araya gelen Istanbul Klasik Otomobilciler Dernegi üyeleri, 1950’li ve 1960’li yillara ait Chevrolet, Ford, Oldsmobile, Pontiac, Dodge, Plymouth gibi markali klasik otomobillerini önce renkli balonlarla ve çesitli materyallerle süsledi, ardindan “Sevgi Konvoyu” için yola çikti. Konvoy, Suadiye, Bagdat Caddesi, Kadiköy güzergahinda hareket ederek Hasanpasa’da bulunan Istanbul Klasik Otomobilciler Dernek merkezinde canli müzik dinletisiyle son buldu.

"Sevgiyi hissedebilmek çok güzel"

Sevgi Konvoyu’na esi ile gelen çiftlerden Vedat Tosun, “Dernegimizin düzenledigi Sevgililer Günü etkinligi çerçevesinde buradayiz. Kismet olursa bir tur atip ondan sonra etkinlige katilacagiz. Bu güzel günde dostlarimizla birlikte olmaktayiz. Ve tekrar sevgiyi hissedebilmek çok güzel” dedi.

Özlem Kocabas isimli bir vatandas ise, “Çok mutluyuz, heyecanliyiz. Hem sevgilimiz yanimizda hem böyle güzel bir organizasyonda bulunmak çok güzel çok keyifli geçiyor. Bu güzel arabalarin içinde olmak çok keyifliydi” ifadelerini kullandi.

“Eski araçlari çok seviyoruz babadan gelen bir sevgi”

Gökhan Kocabas ise, “Bu bizim ilk organizasyona katilimimiz, dolayisiyla biraz daha heyecanliyiz. 1958 model aracimizla geldik. Eski araçlari çok seviyoruz babadan gelen bir sevgi, dolayisiyla bu organizasyonda bulunmaktan mutluyuz” diye konustu.

Kaynak: İHA