Elazig'da Ismet Pasa Ortaokulu Yapilan Çalismalar Ile Yenilendi

Elazig’in Kovancilar ilçesinde bulunan Ismet Pasa Ortaokulu, yapilan çalismalar ile yenilendi.

Elazig'da Ismet Pasa Ortaokulu Yapilan Çalismalar Ile  Yenilendi
Kovancilar Kaymakamligi ve Ilçe Milli Egitim Müdürlügü tarafindan Ismet Pasa ilk ve ortaokulunda yenileme çalismasi baslatildi. Ilk olarak deprem güçlendirmesi yapilan okulda kömürlü kalorifer sisteminden dogalgaz dönüsümüne geçildi. Okul, içerisinde ve bahçesinde yapilan birçok çalisma ile adeta yeni bir yüze kavustu. Ayni zamanda ögrencilerin kis sartlarindan etkilenmesi için mont, bot, ve kazak gibi kiyafetler dagitildi.

Ismetpasa Mahalle Muhtari Mehmet Sabri Köysüren “2020-2021 egitim ögretim döneminde okulumuzda deprem güçlendirme ve genel onarimi yapilmistir. Ilçe kaymakamimiz tarafindan okulumuzun ,eklenti ve bölümlerine birçok hizmetler yapilmis ve hala da yapilmaktadir. Ilçe Milli Egitim Müdürümüz, sube müdürlerimiz, idarecilerimiz, ögretmenlerimiz ve velilerimizin destekleriyle de bir aile olarak ,mahalle olarak çocuklarimizin bedenen, zihnen, ahlaken, ruh ve duygu bakimlarindan dengeli ve saglikli sekilde gelisip saglam bir kisilige ve özgün bir karaktere sahip olmasi için de okulumuzun basarili bir sekilde hizmet üretmeye devam ettigi de görülmektedir” dedi.

Okul Aile Birligi Baskani Irfan Bulut ise “Kaymakamimiz tarafindan okulumuza ,konferans salonunun bahçe ihata duvarinin yapilmasi, eski voleybol sahasina beton dökülüp düzeltilmesi, yeni basketbol sahasi ve voleybol sahasi yapilmasi gibi bir çok çalisma yapmistir. Yine Ilkokul giris kismina parke dösenmis ve çardak için beton dökülmüstü. Okulun dis kisminin aydinlatilmasi için tesisatin çekilmesi, kömürlü kalorifer sisteminden dogal gaz dönüsümünün yapilmasi, çati oluklarinin yapilmasini saglamistir. Ögrencilerimize mont, bot ,kazak, kot pantolon , polar, penye ve esofmanlar dagitimini da gerçeklestirmistir” diye konustu.

Kaynak: İHA