Düzce'de Otomobil Dereye Uçtu, 3 Yarali

DÜZCE – Düzce’de aksam saatlerinde dere kenarindan ana yola çikmaya çalisan otomobil sürücüsü viraji alamayinca köprüden uçtu. Kazada 3 kisi yaralandi. Otomobilden çikan ve islanan yarali ise yaralanan sürücüyü bir an olsun yalniz birakmadi.

Düzce'de Otomobil Dereye Uçtu, 3 Yarali
Kaza, aksam saatlerinde Düzce merkeze bagli Aga Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 34 PR 1653 plakali otomobili kullanan Vidan K., Aga Mahallesi’nden geçen Asar Deresi kenarindan ana yola çikarak sehir merkezine dönmek istedi. Ancak sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettigi otomobil köprünün üzerinden takla atarak dereye uçtu. Kazada sürücü Vildan K. ile otomobilde bulunan Cemal A. ve Emre K. yaralandi. Dere içinde ters dönen otomobili gören vatandaslarin yardimiyla çikan sürücü ve yolcular, kenara çikartilirken, olay yerine gelen saglik ekipleri yaralilara ilk müdahalesini yapti. Daha sonra yaralilar Atatürk Devlet Hastanesine sevk edildi.

Islak islak arkadasini birakmadi

Diger taraftan dereye uçan otomobilden çikartilan yolcu Cemal A., arkadasi sürücü Vildan K. ambulansa alinirken bir an olsun yanindan ayrilmadi. Yarali arkadasina kendi yaralarina ve islakligina aldirmadan teselli olmaya çalisan Cemal A.’ya kazayi gören bir vatandas montunu vererek isinmasina yardimci oldu.

Polis kazayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA