Avcilar'da 14 Subat'a Özel 'Çiftler Kosusu' Düzenlendi

Istanbul Avcilar’da 14 Subat Sevgililer Günü, “Çiftler Kosusu” ile kutlandi. Avcilar Belediyesi’nin düzenledigi 8 kilometrelik kosuya 150 yarismaci yarisirken, babasi ile birlikte etkinlige katilan Serebral Palsi hastasi Isil Duygu Biçakçi birinci oldu.

Avcilar'da 14 Subat'a Özel 'Çiftler Kosusu' Düzenlendi
Avcilar’da 14 Subat Sevgililer Günü, 13 Subat Pazar günü yapilan “Çiftler Kosusu” ile kutlandi. Avcilar Belediyesi organizesinde her yastan sevgililer, aileler ve arkadaslarin katildigi kosuda 150 yarismaci kiyasiya mücadele etti. 8 kilometrelik parkuru yaklasik 1 saat gibi bir sürede tekerlekli sandalyesi ile tamamlayan Serebral Palsi hastasi Isil Duygu Biçakçi ve babasi Yasar Biçakçi birinci olurken, Avcilar Belediye Baskani Turan Hançerli baba kizi tebrik etti. Yarisa esi Deniz Hançerli ile birlikte katilan Baskan Hançerli, "Bugün Sevgililer Günü kosusu gerçeklesti. Toplamda 8 kilometrelik bir parkurda sevgililer soguk havaya ragmen sonuna kadar kostular. Bizde birinci olduk ama evimizin birincisi olduk. Sahilimizde bulunan parkurumuz birçok kez benzer etkinliklerde kullanildi, ilerleyen günlerde de kullanilacak gibi duruyor. Buradan da tüm insanlarimizin Sevgililer Günü’nü kutluyorum. Sevgi her seyi güzellestirir. Gelecegin güzel olmasini, bugünün güzel olmasini sevgi saglar" dedi.

Yaris hakkinda görüslerini belirten Deniz Hançerli ise, “Sevgililer Günü’nün sicakligiydi bugün benim burada hissettigim. O sebeple çok degerliydi benim için. Herkes sevgisini daha çok ifade etsin, daha çok söylesin. Bu bizleri daha çok kaynastirir” diyerek Sevgililer Günü’nü kutladi.

“Yarislarda kizim benim ruhum, ben ise onun ayaklariyim”

Kizi ile katildigi yarismayi birinci olarak tamamlayan Yasar Biçakçi, “Biz Serebral Palsi hastasi kizim ile benzer yarislara katiliyoruz. Bütün katildigimiz yarislarda o benim ruhum, ben ise onun ayaklari oluyorum. Tabii yarismada bir arkadasim da bana yardim etti. Birinci olmamizda onun da payi büyük oldu gerçekten. Bugünkü etkinlik ise güzel oldu ilçemiz adina. Baskanimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA