Anneanne, Kizi Ve Torunu Son Yolculuguna Ugurlandi

Gaziantep’te dün gece saatlerinde birlikte yasadiklari evde sobadan sizan karbonmonoksit gazindan zehirlenerek hayatini kaybeden anneanne, kizi ve torunu ögle saatlerinde yapilan otopsi islemlerinin ardindan kilinan cenaze namazi sonrasi yan yana defnedildi.

Anneanne, Kizi Ve Torunu Son Yolculuguna Ugurlandi
Olay, dün gece saatlerinde Gaziantep’in Sahinbey ilçesi Onur Mahallesi 44 nolu sokakta bulunan bir evde meydana gelmisti. Iddiaya göre, evde birlikte yasayan Behiye Özkan (65) ile kizi Selma Özkan (27) ve torunu Yusuf Özçelik’ten (9) yakinlari uzun süre haber alamayinca 112 acil çagri hattina ihbarda bulunmustu.

Anneanne, kizi ve torunu evde ölü bulundu

Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri uzun süre kapiyi açan olmayinca çilingir yardimiyla kapiyi kirarak içeri girmis ve Behiye Özkan, Selma Özkan ve Yusuf Özçelik’i yerde hareketsiz sekilde yatarken bulmustu. Saglik ekiplerinin yaptiklari muayenede ise Behiye Özkan, Selma Özkan ve Yusuf Özçelik’in sobadan sizan karbonmonoksit gazindan zehirlenerek hayatini kaybettigi belirlenmisti.

Cenazeler ailesine teslim edildi

Hayatini kaybeden 3 kisinin cansiz bedeni, olay yerinde yapilan incelemenin ardindan otopsi yapilmak üzere Gaziantep Adli Tip Kurumu morguna kaldirilmisti. Hayatini kaybeden anneanne ile kizi ve torununun cansiz bedenleri, yapilan otopsi islemlerinin ardindan defnedilmek üzere yakinlarina teslim edildi.

Üç tabut yan yana konuldu cenaze namazinda gözyaslari sel oldu

Feci olay sonrasi hayatini kaybeden 3 kisi, Gaziantep Yesilkent Mezarligi’nda kilinan cenaze namazinin ardindan yan yana defnedildi. Ölenlerin yakinlari, cenaze namazi kilinirken gözyasi dökerek feryat etti.

Olayla ilgili baslatilan genis çapli sorusturmanin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA