Anneanne, Kizi Ve Torunu Evde Ölü Bulundu

Gaziantep’te bir evde birlikte yasayan anneanne, kizi ve torunu ölü bulundu. Hayatini kaybeden 3 kisinin sobadan sizan karbonmonoksit gazindan zehirlenerek hayatini kaybettikleri iddia edildi.



Olay, Gaziantep’in Sahinbey ilçesi Onur Mahallesi 44 Nolu Sokak’ta bulunan bir evde meydana geldi. Iddiaya göre, evde yasayan Behiye Özkan (65) ile kizi Selma Özkan (27) ve torunu Yusuf Özçelik’ten yakinlari uzun süre haber alamadi. Evdekilerden haber alamayan yakinlari ile komsulari 3 kisinin durumundan süphe ederek 112 Acil Çagri hattina ihbarda bulundu.

Anneanne, kizi ve torunu evde ölü bulundu

Ihbar üzerine olay yerine çok sayida saglik ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri uzun süre kapiyi açan olmayinca çilingir yardimiyla kapiyi kirarak içeri girdi. Içeri giren ekipler, üç kisiyi yerde hareketsiz sekilde yatarken buldu. Eve gelen saglik ekipleri, yaptiklari degerlendirme Behiye Özkan, Selma Özkan ve Yusuf Özçelik’in hayatini kaybettigini belirledi.

Cenazeler evden çikarilirken yakinlari gözyasi döktü

Hayatini kaybeden 3 kisinin cansiz bedeni, olay yerinde yapilan incelemenin ardindan otopsi yapilmak üzere Gaziantep Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Cenazeler evden çikarilirken ölen 3 kisinin yakinlari feryat ederek gözyasi döktü. Bazi yakinlari ise salavat getirerek ölenlere dua okudu. Olayla ilgili genis çapli sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA