Usak OSB Bilgilendirme Ve Arazi Tahsis Modellemesi Toplantisi Düzenlendi

Banaz Organize Sanayi Bölgesi Baskanligi tarafindan ön talep toplam yöntemiyle sanayi parseli almak isteyen firmalara yönelik bilgilendirme ve arazi tahsis modellemesi toplantisi düzenlendi.

Usak OSB Bilgilendirme Ve Arazi Tahsis Modellemesi Toplantisi Düzenlendi
Banaz Kültür Sarayinda düzenlenen toplantiya 90’a yakin firmanin yani sira Adalet ve Kalkinma Partisi Usak Milletvekilleri Mehmet Altay, Ismail Günes, Banaz OSB Yönetim Kurulu Baskani ve Banaz Kaymakami Musa Aydemir, Banaz OSB Yönetim Kurulu Baskan Vekili ve Banaz Belediye Baskani Zafer Arpaci, Usak Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Hakan Topaç katildi.

Toplantida mülkiyeti Banaz OSB de bulunan 474 bin metrekare alanda üretilen 21 adet sanayi parselinin sunumu ve tanitimi yapilarak basvuruda bulunan firma sahipleri ile paylasildi.

1.300.000 metrekare alanda bulunan Banaz OSB de 1.etap olarak planlanan 21 parsel ile ilgili tahsis süreci ise önümüzdeki günlerde baslayarak hak sahiplerine kasim ayi sonuna kadar sanayi parsellerinin teslim edilmesi bekleniyor. Banaz OSB tesvik uygulama sisteminde 5.bölgede yer aliyor. Tesvik sisteminden yararlanmak isteyen firma sahipleri ise Banaz OSB ye yogun ilgi gösteriyor.

Tüm sanayi parsellerinin tahsis edilmesi ile 72 adet fabrikanin kurulmasi hedeflenirken toplam istihdam ise 2 bin 500 olacagi Banaz OSB yönetimi tarafindan ifade edildi.
Kaynak: İHA