Oteli Uyusturucu Imalathanesine Çeviren Isletmeci Tutuklandi

Mugla’nin Marmaris ilçesinde jandarma ekipleri uyusturucu madde imalati ve satisi yapilan bir otele baskin düzenleyerek 5 kisiyi gözaltina aldi. Oteli uyusturucu imalathanesine çeviren isletmeci mahkeme tarafindan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Oteli Uyusturucu Imalathanesine Çeviren Isletmeci Tutuklandi


Edinilen bilgiye göre, Marmaris Ilçe jandarma Komutanligina bagli Bozburun Jandarma Karakolu ekipleri uzun süredir teknik ve fiziki takip altinda tuttuklari bir otele baskin yapti. Yaptiklari baskinda 1 adet hassas terazi, plastik saksida 8 kök kenevir ve bunlari yetistirmekte kullanilan aydinlatma, havalandirma ve isitma sistemi, 40 gram kenevir tohumu, karisik esrar maddesi, 25 gram metamfetamin, çok sayida uyusturucu madde kullanimini yapilan malzeme ile kurusiki tabanca ve ile 9 mm tabanca fisekleri ele geçirdi.

Jandarma ekipleri operasyon düzenledikleri apart otelde yakaladiklari isyeri sahibi E.M.D (41), otel çalisani ve 16 farkli suçtan kaydi bulunan V.Ö. (34) ile birlikte uyusturucu madde kullanmak ve ticaretini yaptiklari degerlendirilen C.E. (64), A.E. (61), S.I.(33) isimli sahislar olmak üzere 5 kisiyi yakalayarak gözaltina aldi. Jandarma karakolunda sorgulari tamamlanan süpheli sahislar saglik kontrollerinin ardindan, uyusturucu madde imal ve ticareti, uyusturucu madde kullanmak için yer temini, uyusturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçlarindan adliyeye sevk edildi.

Adliyedeki sorgulari biten C.E., A.E., S.I. tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi, tutuklu yargilanmak üzere hakim karsisina çikarilan ve 16 farkli suçtan kaydi bulunan otel çalisani V.Ö. denetimli olarak serbest kaldi. Sahibi oldugu oteli imalathaneye çeviren E.M.D. ( 41) tutuklu yargilanmak üzere cezaevine sevk edildi.
Kaynak: İHA