Op. Dr. Selman 'Tibbi Devadan Ruhi Devaya' Söylesisiyle Sultangazi'ye Konuk Oldu

Sultangazi Belediyesi, Asik Veysel Kültür ve Sanat Sezonu ile birbirinden degerli isimleri vatandaslarla bulusturmaya devam ediyor. Sezon çerçevesinde bu kez, Op. Dr. Salih Selman Sultangazi’ye konuk oldu. Sevilen ismin kendine has samimi üslubuyla gerçeklestirdigi “Tibbi Devadan Ruhi Devaya” söylesisi Sultangazi’deki vatandaslar tarafindan yogun ilgi gördü.

Op. Dr. Selman 'Tibbi Devadan Ruhi Devaya' Söylesisiyle Sultangazi'ye Konuk Oldu
Sultangazi Belediyesi, basarili doktorluk kariyerinin yani sira samimi kisiligiyle de begeni toplayan Op. Dr. Salih Selman’i agirladi. Asik Veysel Kültür ve Sanat Sezonu çerçevesinde gerçeklesen “Tibbi Devadan Ruhi Devaya” söylesisinde Op. Dr. Selman, kendi yasamindan dikkat çekici kesitler esliginde manevi degerlerin önemine degindi. Yediden yetmis yediye çok sayida Sultangazili de Op. Dr. Selman’i ilgiyle dinledi.

Sultangazi Belediyesi Etkinlik Salonu’nda gerçeklesen söylesiye, Sultangazi Belediye Baskani Av. Abdurrahman Dursun ile esi Tuba Dursun, Belediye Baskan Yardimcisi Nurcan Öztürkmen ve meclis üyeleri katildi.

Kalp sagligini yalnizca maddi olarak degil manevi olarak da ele almak gerektigini belirten Op. Dr. Selman, insanin mutlulugunun kalbin sifasi ile mümkün olabilecegini söyledi.

Selman, bunun tevazu, hosgörü gibi önemli manevi degerlerin hayatta uygulanmasiyla gerçeklesebilecegini belirterek, ayni zamanda insanin basarili olmak için çok çalismasi ve sebat etmesi gerektigini kendi hayatindan örneklerle dile getirdi.

“Derdimiz gönüller yapmaktir”

Söylesinin sonunda Op. Dr. Selman’a çiçek takdim ederek tesekkür eden Sultangazi Belediye Baskani Av. Abdurrahman Dursun, “Kiymetli konugumuz, gönüllerin devasina dair çok güzel bir söylesi gerçeklestirdi. Bizler de, yaptigimiz tüm hizmetlerde önce gönüllere dokunmayi amaçliyoruz. Derdimiz, gönüller yapmaktir; kiymetli komsularimizla, gönülden gönüle muhabbet baglari kurmaktir. Bu düsüncelerle ‘Hep Birlikte Daha Iyiye’ diyoruz ve Sultangazimizi her açidan bir Sultansehir yapma yolunda gayretle çalismaya devam ediyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA