Maltepe Belediye Baskani Kiliç Açiklamasi 'Çocuklarimizin Gelecegi Için Bunlari Yapmak Boynumuzun Borcudur'

Maltepe Belediye Baskani Ali Kiliç, "Bu çocuklarimizin gelecegi için bunlari yapmak boynumuzun borcudur. Yine taleplerimiz arasinda olan Orhan Kemal Kütüphanesi’nin de açilisini Maltepe’de gerçeklestirecegiz" dedi.

Maltepe Belediye Baskani Kiliç Açiklamasi 'Çocuklarimizin Gelecegi Için Bunlari Yapmak Boynumuzun Borcudur'


Maltepe’ye yeni bir yasam merkezi kazandirmak amaciyla yeni nesil kütüphane, kres ve sagliktan sosyal hizmete, kültürden istihdama, egitimden spora birçok alanda kadinlara destek olacak IBB’nin kadin merkezi hizmete açildi. Bu çerçevede IBB Muzaffer Izgü Kütüphanesi, Gülsuyu Fevzi Çakmak Yuvamiz Istanbul ve IBB Kadin Gülsuyu’nin açilis töreni Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu, Maltepe Belediye Baskani Ali Kiliç ve çok sayida vatandasin katilimiyla düzenlendi.

Kürsü konusmalari sonrasi çocuklarin da eslik etmesiyle kurdele kesimi gerçeklestirildi.



“Çok sayida egitimlerimiz de olacak”

Açilista konusan IBB Baskani Ekrem Imamoglu, “Bugün Maltepe’de bir bilgi yuvasi açacagiz. Bununla ne kadar gurur duysak az. Gülsuyu’nda ilk subesini açacagimiz IBB Kadin markamizla, kadinlarin asil sahibi olacaklari mekanlari ortaya çikariyoruz. Bu merkezlerimizde çok sayida egitimlerimiz de olacak. Meslek edindirme kurslarindan sanat atölyelerine kadar birçok alan bulunacak" diye konustu.



“Bunlari yapmak boynumuzun borcudur”

Açilisa katilan Maltepe Belediye Baskani Ali Kiliç, “Bizim altini çizdigimiz konulardan biri kresti. Her mahallede 1 kres sözü vermistik. Maltepe Belediyesi olarak, IBB Baskanimiz Ekrem Imamoglu’nun destegiyle bu sayilarin artiyor olmasinin mutlulugunu yasiyorum. Bu kreslerden çikan çocuklarimiz çagdas beyinlere kavusacaklar. Bu çocuklarimizin gelecegi için bunlari yapmak boynumuzun borcudur. Yine taleplerimiz arasinda olan Orhan Kemal Kütüphanesi’nin de açilisini Maltepe’de gerçeklestirecegiz” dedi.

Kaynak: İHA