Biga'da Ögrenciler, Giysi Yardim Kampanyasi Düzenledi

Çanakkale’nin Biga ilçesinde Tevfik Emin Basarir Ilkokulu ögrencileri giysi yardim kampanyasi düzenledi.

Biga'da Ögrenciler, Giysi Yardim Kampanyasi Düzenledi
Biga Tevfik Emin Basarir Ilkokulu ögrencileri, düzenledikleri giysi yardim kampanyasi çerçevesinde topladiklari giysileri Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Nermin Sahin’e teslim etti.

Tevfik Emin Basarir Ilkokulu Müdürü Bayram Ali Dur, yardim kampanyasiyla ilgili yaptigi açiklamada, “Çanakkale Il Milli Egitim Müdürlügümüzün degerler egitimi projesi çerçevesinde okulumuzun degerler kulübü Kasim ayi degeri yardimseverlik ve is birligi olarak belirlendi. Ihtiyaç sahipleri yararina siniflar bazinda giysi yardim kampanyasi düzenledik. Ihtiyaçlarin karsilikli giderilmesi toplum bilincini güçlendirir. Ayni zamanda bu yardimlasma ve paylasmalar toplumdaki ekonomik ve sosyal dengesizlikleri de önler. Bu degeri ögrencilerimize kazandirmak toplumun bir parçasi oldugu duygununu verir. Bu da mutlulugun ve huzurun sadece parayla elde edilmeyecegi düsüncesini pekistirir. Hayatin her alaninda insanlar farkinda olarak veya olmayarak birbirleriyle yardimlasma halindedirler. Önemli olan çok erken yaslarda bunun farkina vararak yardimlasma duygusuyla olgunluga erismektir. Bu bilinçle yardimlasarak ve is birligi yaparak çocuklarimizin yardimlasma bilincini kazanmalarini saglamak için baslattigimiz yardim kampanyasinda toplanan giysiler Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Nermin Sahin’e teslim edildi” dedi.

Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Nermin Sahin ise, kullanilabilir durumda olan giysilerin vakfa, kullanilamayacak durumda olan kiyafetlerin de sehrin muhtelif yerlerinde bulunan geri dönüsüm kutularina birakilmasinin önemli oldugunu belirtti.

Kaynak: İHA