7 Aralık MasterChef'te ödülü kim kazandı?

MasterChef Türkiye'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmada 7 Aralık tarihli ödül oyununu kazanan isim belli oldu. Günün sonunda Jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısında büyük bir mücadele veren MasterChef'te seyirciler 7 Aralık'ta ödül oyununu kazananı merak ediyorlardı. İşte MasterChef yeni bölüme dair detaylar...

7 Aralık MasterChef'te ödülü kim kazandı?MasterChef Türkiye'de heyecan sürüyor. Yarışmada 7 Aralık tarihli ödül oyununu kazanan belli oldu. Günün sonunda Jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısında büyük bir mücadele veren MasterChef'te seyirciler 7 Aralık'ta ödül oyununu kazananı merak ediyor.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de 7 Aralık tarihinde ödül oyununda büyük bir heyecan yaşandı. MasterChef son bölümde ana kadro yarışmacıları ve eski yarışmacılardan oluşan takımlardan oluşan arasında oynanan oyunu kırmızı takım kazandı. Jürinin değerlendirmesinin ardından gecenin galibi, ödülün kazananı Metin ve Duygu oldu.

MASTERCHEF ÖDÜLÜ NE OLDU?

MasterChef'te ödülü kazanan yarışmacı kadar, ödülde merak konusu haline geldi. MasterChef'te büyük ödül ise 50 bin TL oldu.