Igdir'da Amca Çocuklarinin Kavgasinda Ölen Genç, Topraga Verildi

Igdir’in Aralik ilçesinde, alacak meselesi yüzünden çikan kavgada kuzeni Erdal Vural tarafindan pompali tüfekle vurulan Deniz Vural (26) topraga verildi, cinayette bir detay da ortaya çikti.

Igdir'da Amca Çocuklarinin Kavgasinda Ölen Genç, Topraga Verildi
Olay, 5 Aralik’ta Aralik’in Yukari Toprakli köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Erdal Vural, yaz ayinda yaylada amcasinin koyunlarini hayvan karsiliginda otlatti. Hayvan otlatma süresi bitince Vural, amcasindan çobanlik karsiliginda verilmesi vaat edilen koyunlari istedi. Karsi taraf sürekli geçistirince, ikili arasinda yaylada kavga çikti. Erdal Vural da çobanligi karsiliginda alacagi hayvanlari alamadi. Yayla sonrasi köye dönen iki akraba köyde hayvanlarini otlatmaya devam etti. Iddiaya göre, dün aksama dogru Erdal Vural’in amca çocuklari olan Deniz (26) ve Adem Vural merada otlattiklari hayvanlari aksam ahira dogru götürdü. Yolda sürünün karsisina çikan kuzen Vural, hakki oldugunu söyledigi hayvanlari sürüden almak istedi. O esnada Deniz ve Adem Vural kardesler ona karsi çikti. Çikan tartisma bir anda kavgaya dönüsünce, Erdal Vural yaninda getirdigi pompali tüfekle Deniz ve Adem Vural’a ates etti. Deniz Vural karnindan vurulurken, Adem Vural ise kolundan yaralandi. Iddiaya göre, kuzen Vural daha sonra Deniz Vural’in kafasina sopa ve tasla da vurdu. Olay sonrasi kuzen kaçarken, iki kardes Igdir Devlet Hastanesine kaldirildi. Hastaneye kaldirilan yaralilardan Deniz Vural hayatini kaybederken, Adem Vural tedavi altina alindi.

Igdir Devlet Hastanesi morguna kaldirilan Deniz Vural’in cenazesi hastanede yapilan otopsinin ardindan bugün yakinlarina teslim edildi. Hastane ’de Deniz Vural’in annesi ayakta durmakta güçlük çekti. Vural’in cenazesi köy mezarliginda topraga verildi.

Güvenlik güçleri köyde yogun güvenlik önlemi alirken, iki kardesi vuran Erdal Vural’i yakalama çalismalari devam ediyor.
Kaynak: İHA