Bugday Tanesi Filmi, Erzincan'da Izleyiciyle Bulustu

Engelli Milletvekili Serkan Bayram’in hayat hikayesinin konu edildigi "Bugday Tanesi" filmi, Erzincan’da izleyiciyle bulustu.

Bugday Tanesi Filmi, Erzincan'da Izleyiciyle Bulustu
Dünya Engelliler Günü’nde Istanbul’da düzenlenen galanin ardindan memleketi Erzincan’a gelen AK Parti Istanbul Milletvekili Serkan Bayram, kentteki bir AVM’de hayatini konu alan "Bugday Tanesi" kitabinin imza gününde hemsehrileriyle bulustu.

AVM’de kalabalik bir grup tarafindan karsilanan Bayram, okurlarina "Bugday Tanesi" kitabini imzaladi.

Burada gazetecilere açiklama yapan Bayram, bir yasinda Erzincan’da geçirdigi kazanin ardindan, memleketinin kendisini tekrar küllerinden yeserttigini söyledi.



Bayram, söyle devam etti: "Beni milletvekili yapan sehrime minnettarim. Bugday Tanesi filmi Türk siyasi hayatinin ve sinema tarihinin ilk filmi, bu nedenle ayri bir önem arz ediyor. 10 milyon engellimizi aileleri ile degerlendirdiginizde yaklasik 40 milyon insanimizi ilgilendiren bir film. Umuda yolculuk filmi ve vizyonumuz Türkiye vizyonu. Bu filmi basta Erzincanli hemsehrilerim olmak üzere aziz milletime ve Türkiye’nin yüzyilina armagan ediyorum. Engelliler hayatin her alaninda olmali."

Açiklamanin ardindan Bayram, Erzincan Valisi Mehmet Makas, Belediye Baskani Bekir Aksun, kamu kurum müdürleri ve vatandaslarla gösterime giren filmi birlikte izledi.
Kaynak: İHA