LÖSEV 'Yilin Akademisyeni' Ödülü Sahibi Dr. Ahmet Gökçe Aslaner Oldu

Lösemili Çocuklar Vakfi’nin (LÖSEV) tüm Türkiye’de üniversitelerde yürüttügü ’FAYDA hareketi’, Dr. Ögr. Üyesi Ahmet Gökçe Aslaner’e “Yilin Akademisyeni” ödülünü getirdi. Aslaner’in ögrencileriyle gerçeklestirdigi farkindalik projeleri LÖSEV tarafindan ödüle layik görüldü.

LÖSEV 'Yilin Akademisyeni' Ödülü Sahibi Dr. Ahmet Gökçe Aslaner Oldu
Üniversite ögrencilerine farkindalik, sosyal sorumluluk, iletisim ve gönüllülük bilinci asilamayi hedefleyen LÖSEV’in FAYDA hareketi, gerçeklestirdigi projelerle Beykent Üniversitesi Iletisim Fakültesi Yeni Medya Bölümü Dr. Ögr. Üyesi Ahmet Gökçe Aslaner’e “Yilin Akademisyeni” ödülünü getirdi.

LÖSEV ile ilgili çalismalarindan bahseden Dr. Aslaner, “2021-2022 egitim-ögretim yili içerisinde vermis oldugum ‘Dijital Halkla Iliskiler’ dersi çerçevesinde LÖSEV ile bir isbirligi gerçeklestirdim. Bu çerçevede LÖSEV ile beraber dönem içerisinde çesitli farkindalik çalismalari gerçeklestirdik. Ilk olarak dersime konuk olarak katilan LÖSEV ile fayda projeleri, üniversiteler/STK iliskileri ve sosyal sorumluluk bilinci gibi kavramlari konusarak final projesi taslagi olusturduk” dedi.

Ögrencilerinin dönem boyunca fayda projeleri hazirlarken bir yandan da LÖSEV’in Ankara ve Istanbul’da düzenledigi çesitli etkinliklerinde yer aldigini söyleyen Dr. Aslaner, “Dönem sonunda ise seçilen fayda projelerini LÖSEV’in Atasehir’de bulunan merkezine giderek yetkililere sunduk. Buradaki amacim ögrencilerimin üniversite siralarinda otururken sosyal sorumluluk bilincine sahip olmalari ve içerisinde bulunduklari topluma fayda üretebilecek bir proje gelistirip bunu fark olusturabilecekleri bir kuruma sunabilmelerini saglamakti” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA