Kütahya'da Mühendislere Seminer

Kütahya Orman Bölge Müdürlügü tarafindan, serbest ormancilik bürolari ve kamu da görev yapan orman mühendislerine yönelik seminer düzenlendi.

Kütahya'da Mühendislere Seminer
Kütahya Orman Bölge Müdürlügü Toplanti Salonu’nda gerçeklestirilen seminerin açilisinda konusan Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil, Ankara, Antalya, Bursa, Eskisehir, Trabzon ve Kütahya’dan gelen tüm konuklara tesekkür etti ve verimli bir seminer geçirilmesi dileklerini iletti.

Orman Kanunu ve 6831 sayili kanuna ait uygulama yönetmelikleri ile ormanlarin korunmasi ve izin taleplerinin hassasiyetle yapilmasi konusunda düzenlenen seminerde Kütahya Izin ve Irtifak Sube Müdürü Savas Serdar Ates tarafindan sunum gerçeklestirildi.

Sunumda, kazi gerektiren ve gerektirmeyen aramalardaki konular, ÇED görüsü asamasindaki hassasiyetler, izin dosyasi hazirlanmasi, uydu görüntüsü üzerinde çalismalar, verimli toprak depolama alanlarindaki yaklasim, rehabilitasyon plani ve kademeli kapatma plani hazirlanmasindaki konular üzerinde duruldu.

basvur.ogm.gov.tr ara yüzünde basvuru yapilirken dikkat edilecek konular ile sik karsilasilan hatalar masaya yatirilirken, sorular yanitlandi, öneriler dinlendi.

Kütahya Orman Bölge Müdürlügünde düzenlenen seminere, Bölge Müdürü Erdal Dingil, Bölge Müdür Yardimcisi Halil Karademir, Kütahya Orman Bölge Müdürlügü Izin ve Irtifak Sube Müdürü Savas Serdar Ates ev sahipligi yapti.
Kaynak: İHA