Emniyet Ve Jandarmanin Yeni Yili Kutlandi

Kahramanmaras Valisi Ömer Faruk Coskun, Onikisubat Kaymakami Serkan Keçeli ile yeni yila çalisarak giren polis ve jandarma ekiplerini görevleri basinda ziyaret ederek yeni yillarini kutladi.

Emniyet Ve Jandarmanin Yeni Yili Kutlandi
Kahramanmaras Valisi Coskun, Onikisubat Kaymakami Keçeli ile birlikte ilk ziyaretini Onikisubat Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne gerçeklestirdi. Onikisubat Ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan’in hazir olarak bekledigi ziyarette yeni yila giren polis ekipleri ile muhabbet eden Coskun, “Artik 2022 yilini acisi ve tatlisi ile tamamliyoruz. Biz de yeni yilin ilk gecesinde emniyet personelimizi karakolumuzda ziyaret ediyoruz. Kolluk güçlerimiz günün her saatinde çalisanlardir. Bugün ekiplerimiz sehrimizin huzurunu saglamak için görev basinda ve bundan dolayi arkadaslarimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Coskun, ikinci ziyaretini ise Dulkadiroglu ve Onikisubat Ilçe Jandarma Komutanligi’na gerçeklestirdi. Coskun’u Il jandarma Komutani Tolga Yagan karsiladi. Burada da jandarma mensuplari ile bir araya gelen Coskun, özveri ile çalisan jandarma mensuplarina tesekkür ederek yeni yilini kutladi. Vali Ömer Faruk Coskun, yaptigi açiklamada “Jandarma teskilatimiz kendi görev sahasinda ülkemizin ve sehrimizin huzuru için görevlerini yerine getiriyor. Jandarma teskilatimizin özverili çalismalarindan dolayi çok tesekkür ederim” diye konustu.

Kaynak: İHA