Yaylali Göz, Geçen 15 Yilda Binlerce Kisinin Gözüne Isik Oldu

Göz hastaliklari teshis ve tedavisinde Denizli basta olmak üzere ülkeden ve dünyanin dört bir kösesinden hasta kabul eden Yaylali Göz Hastanesi, kurulusunun 15. yildönümünü genis katilimli bir etkinlikle kutladi.

Yaylali Göz, Geçen 15 Yilda Binlerce Kisinin Gözüne Isik Oldu


Göz Hastaliklari teshisi ve tedavisinde Denizli’de birçok ilklere imza atan, alaninda teknoloji ve sahip oldugu donanimiyla adindan söz ettiren Yaylali Göz Hastanesi’nin 15. yil kutlama etkinligine akademisyenler, doktorlar, saglik çalisanlari ve çok sayida davetli katildi.

Yaylali Göz Hastanesi çalisanlari aileleriyle birlikte müzik ve çesitli etkinliklerle unutulmaz bir gece yasarken, 2022 yilinin yorgunlugunu atip 2023 yilina ise büyük enerji topladi. Yaylali Göz Hastanesi Kurucusu Prof. Dr. Volkan Yaylali ve esi Pamukkale Üniversitesi Nükleer Ana Bilim Dali Ögretim Üyesi Prof. Dr. Olga Yaylali ile birlikte 15. yil pastasini kesti.

“Binlerce kisinin gözüne isik olduk”

Prof. Dr. Volkan Yaylali, kutlama etkinliginde yaptigi konusmada, 15 yillik serüveni ve basarilari katilimcilarla paylasti. Vatandaslarin göz hastaliklari ve göz rahatsizliklarinin hizli tedavisi ve daha kaliteli saglik hizmeti vermek amaciyla Yaylali Göz Hastanesi’ni kurduklarini ifade eden Prof. Dr. Volkan Yaylali, dünyadaki saglik sektöründe hizla gelisen yenilikleri, teknolojiyi ve donanimi vatandaslarinin hizmetine sunduklarini anlatti. Binlerce hastanin gözüne isik olmanin ve 15. Yila imza atmanin mutlulugunu yasadigini belirten Yaylali, “Yaylali Göz Hastanesini kurali 15 sene oldu. Bugün 15. yilimizi gururla kutluyoruz. Binlerce kisinin gözüne isik olduk, birçok yerde yapilmayan ameliyatlari yaptik. Çok gururlu ve mutluyum. Mesleki hayatimda; Hacettepe Üniversitesi Göz Hastaliklari Anabilim Dali, Amerika’da LSU Eye Center ve Pamukkale Üniversitesi Göz Hastaliklari Anabilim Dalinda edindigim tecrübelerimle ve çok degerli göz hastaliklari uzmani meslektaslarimla Yaylali Göz Hastanesi’nde birçok ilki gerçeklestirdik. Basarilarimizla Denizli’mizden, bölgemizden, ülkemizin hem de dünyanin farkli noktalarindan bizi tercih eden hastalarimiza saglik hizmeti vermeye devam ediyoruz. Yaylali Göz Hastanesi güçlü kadrosu ile tüm insanlara hizmet vermeye insallah yillar boyunca devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA