Nazilli OSB'ye Endüstriyel Atiksu Aritma Tesisi Için Imzalar Atildi

Ihalesi Sanayi ve Teknoloji Bakanligi tarafindan gerçeklestirilen, Nazilli Organize Sanayi Bölgesine yapilmasi planlanan Endüstriyel Atiksu Aritma Tesisi için Anadolu Çevre Mühendislik Firmasi ile imzalar atildi.

Nazilli OSB'ye Endüstriyel Atiksu Aritma Tesisi Için Imzalar Atildi


Nazilli OSB’de iki asamali olarak yapimina baslanacak olan toplamda 3 bin metreküp kapasiteli Endüstriyel Atiksu Aritma Tesisi’nin ihalesini alan firma sahibi Emin Mestan ile sözlesme imzalandi. Baskanlik Makaminda Nazilli OSB Yönetim Kurulu Baskani Kaymakam Sedat Sirri Arisoy, Yönetim Kurulu Baskan Vekili ve Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan ve OSB Müdürü Yasar Baris ile gerçeklestirilen oturumda tesisin ilk etabinin Ocak ayinin sonunda baslanacagi belirtildi. Ilk asama tamamlanip kullanilir duruma gelmesinin ardindan bin 500 metreküplük ikinci etabinin yapimina baslanacak.

Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, “Organize sanayilerin içerisinde birçok farkli isletmeyi barindirmaktadir. Bu sebeple organize sanayi bölgelerinde basarili bir atiksu aritma sistemi kurmak ve uygulamasi sarttir. Atiksu akis hizi, toplam atiksu kirlilik yükü, çamur olusumu ve birçok farkli degiskenin kontrolü için yapilmasi planlanan toplamda 3 Bin metreküp kapasiteli tesisin ihalesinin geçtigimiz hafta içerisinde Sanayi ve Teknoloji Bakanliginda yaptik. Bu günde ihaleyi kazanan firmamizla sözlesmemizin imzalarini attik. Nazilli Organize Sanayi Bölgemizde yapilacak olan endüstriyel aritma, laboratuvar tesisi ve çamursuzlastirma ünitesinin Nazilli’mize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA