Jandarma, Egitimlerinde Hiz Kesmiyor

Aydin’da jandarma ekipleri tarafindan Efeler, Incirliova, Bozdogan, Kusadasi, Yenipazar ve Söke ilçelerinde ögrenci velilerine ve vatandaslara yönelik egitimler verildi.

Jandarma, Egitimlerinde Hiz Kesmiyor


Aydin Il Jandarma Komutanligi ekipleri il genelinde ögrenci velilerine ve vatandaslara yönelik egitimlerine araliksiz devam ediyor. Bu çerçevede Incirliova ve Bozdogan ilçesinde bulunan incir isletmesinde çalisan 104 vatandasa “En iyi Narkotik Anne Projesi ve KADES Egitimi” verildi.

Incirliova ilçesi Erbeyli Ilkögretim Okulu, Efeler ilçesi Kardesköy Ilkokulu, Kusadasi ilçesi Yeniköy Ilkokulu, Yenipazar ilçesi Donduran Ilkokulu, Söke ilçesi Kemalpasa Ilkokulu, Sehit Oguz Arslan Imam Hatip Ortaokulu ile Bagarasi Çok Proglamli Lisesi’nde ise toplam 99 ögrenci velisine madde bagimliligi belirtileri, uyusturucu maddelerin çesitleri, insan vücuduna zararlari, KADES ve UYUMA projeleri konularinda bilgilendirme ve bilinçlendirme egitimi verildi.



Aydin Il Jandarma Komutanligi’ndan yapilan açiklamada “Ögrencilerimiz, velileri ve vatandaslarimiza yönelik uyusturucu ile mücadele, doga ve çevre gibi konularda bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerine araliksiz olarak devam edilmektedir” ifadeleri yer aldi.
Kaynak: İHA