'Suluova Yasam Merkezi' Için Ilk Kazma Vuruldu

Suluova Belediye Baskani Fatih Üçok’un vizyon projelerinden olan “Suluova Yasam Merkezi” için ilk kazi çalismalari basladi. Eski cumartesi pazari yerine insa edilecek 4 katli merkezin içerisinde sinema, tiyatro, sergi ve spor salonlari ile isyerleri yer alacak.

'Suluova Yasam Merkezi' Için Ilk Kazma Vuruldu
Baskan Üçok, “Ilçemizi daha yasanilabilir ve modern bir kent haline getirmek için vaatlerimizden biri olan ‘Suluova Yasam Merkezi’ projemize ‘bismillah’ diyerek yapimina basladik. Hayirli olsun” dedi.

Suluova’da bir hayali daha gerçeklestirmenin mutlulugunu yasadiklarini belirten Üçok, “Suluova’mizin tarihine ve ilklere imza atmanin mutlulugu ve gururuyla vizyon projelerimiz arasinda yer alan "Yasam Merkezimiz" için kazi çalismalarina basladik. Cenabi Allah kazasiz belâsiz tamamlamayi, hemsehrilerimizin hizmetine sunmayi nasip etsin. Suluova halkimiz her seyin en iyisine layik. Sehrimize deger katacak bir vizyon projemizi daha hayata geçiriyoruz. Yapim süresi 460 is günü olup bodrum dahil 4 katli olan ve içerisinde sinema, tiyatro, sergi ve spor salonlari ile isyerlerinin bulundugu bu güzel eserimizin simdiden ilçemize hayirli, ugurlu olmasini diliyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA