Çaya Uçan Hafif Ticari Aracin Sürücüsünün Cesedini Dalgiçlar Çikardi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde Naras Çayina uçan araç sürücüsünün cansiz bedenini yaklasik 1 saatlik çalismanin ardindan dalgiçlar çikardi. Aracin çaya uçtugunu gören bir genç ise, hiç düsünmeden suya atlayarak araç sürücüsünü kurtarmak istedigi aracin batmasi sonucu kurtaramadigi ögrenildi.

Çaya Uçan Hafif Ticari Aracin Sürücüsünün Cesedini Dalgiçlar Çikardi
Kaza, gece saatlerinde Ilker Yildiz’in kullandigi 71 ACJ 244 plakali hafif ticari aracin, Naras Çayina uçmasi sonucunda meydana geldi. Kazayi gören vatandaslar durumu 112 Acil Çagri merkezine bildirdi. Ihbarin ardindan olay yerine Manavgat Ilçe Jandarma Komutanligi, Antalya Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi Manavgat birimine bagli kurtarma ve 112 saglik ekipleri sevk edildi. Ekipler geldiginde araç suda batarak kayboldugu için dalgiçlarin gelmesi beklendi. Özel Side Su Alti Kurtarma ve Jandarma Su Alti Kurtarma ekiplerinin gelerek suya dalmalarinin ardindan halatla baglanan araç vinç yardimiyla sudan çikarildi. Araç sürücüsünün araç içerisinde yasamini yitirdigi belirlendi.

Ilker Yildiz’in Manavgat yangininda evleri yanan vatandaslar için yapilan konutlarin insaatlarinda çalistigi belirlerdi. Öte yandan bir genç ise kazayi görür görmez suya atladigi ve aracin batmasindan dolayi sürücüyü kurtaramadigi ögrenildi.
Kaynak: İHA