Baskan Büyükkiliç, Yargitay Baskani Akarca Ile Yargitay Cumhuriyet Bassavcisi Sahin Ve Heyetini Agirladi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Yargitay Baskani Mehmet Akarca ve Yargitay Cumhuriyet Bassavcisi Bekir Sahin’in yer aldigi Yargitay heyetini makaminda agirladi.

Baskan Büyükkiliç, Yargitay Baskani Akarca Ile Yargitay Cumhuriyet Bassavcisi Sahin Ve Heyetini Agirladi


Yargitay Baskani Mehmet Akarca, Yargitay Baskanligi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi ile Kayseri Ticaret Odasi’nin isbirligiyle düzenlen Ticaret Hukuku Sempozyumu için geldigi kentte, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’a nezaket ziyaretinde bulundu. Baskanlik girisinde Yargitay heyetini çiçeklerle karsilayan Baskan Büyükkiliç, Yargitay Baskani Mehmet Akarca ve beraberindeki heyetle baskanlik makamina geçti.

Nezaket ziyaretinde, Yargitay Baskani Mehmet Akarca’ya, Yargitay Cumhuriyet Bassavcisi Bekir Sahin, Yargitay 1. Baskanvekili ve Ceza Genel Kurulu Baskani Eyüp Yesil, Yargitay 1. Baskanvekili ve Hukuk Genel Kurulu Baskani Âdem Albayrak, Yargitay Cumhuriyet Bassavci Vekili Ridvan Gündogdu ve Yargitay Genel Sekreteri Fevzi Yildirim eslik etti. Sicak ve samimi ortamda geçen görüsmede Baskan Büyükkiliç, ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretleri için misafirlerine tesekkür etti. Yargitay Baskani Mehmet Akarca ve Yargitay Cumhuriyet Bassavcisi Bekir Sahin de Baskan Büyükkiliç’a misafirperverliginden dolayi tesekkür ettiler.

Ziyarette, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan da hazir bulundu.
Kaynak: İHA