Araçlardan Hirsizlik Yapti, Izini Kaybettirmek Için Mezarliktan Kaçti

Konya’da farkli adreslerden kapi kilitleri açik unutulmus araçlardan teyp, tencere ve para çalan süpheli saniye saniye güvenlik kameralarina yakalandi. Olayla ilgili çalisma baslatan polis, araçlardan hirsizlik yapan süpheliyi olay sonrasi kullandigi mezarlik yolunda yakaladi.

Araçlardan Hirsizlik Yapti, Izini Kaybettirmek Için Mezarliktan Kaçti
Edinilen bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesinde bulunan bir alisveris merkezinin otoparkindaki araçtan tencere ve para, ayni ilçenin 2 farkli mahallesinde de 2 araçtan hirsizlik yapildigi ihbarlarini degerlendirmeye alan Asayis Sube Müdürlügü Oto Hirsizlik Büro Amirligi ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. Ekipler, yapilan güvenlik kamerasi çalismasi sonrasi süphelinin Naim A., oldugunu belirledi.

Hirsizlik olayinin ardindan kaçis yolu için mezarligi kullandi

Olayla ilgili yaklasik 40 saatlik kamera kaydi izleyen polis ekipleri, süphelinin mezarlik yolunu kaçis güzergahi olarak kullandigini belirledi. Güvenlik kameralarina yansiyan görüntülerde, süphelinin sokaklarda gezerek araçlarin kapilarini kontrol ettigi ve açik buldugu araçlardan teyp çaldigi, sahsin farkli bir adreste belirledigi bir araçtan ise tencere ve para çaldiktan sonra mezarliga girerek izini kaybettirmeye çalistigi görülüyor.

8 suç kaydi çikan süpheli tutuklandi

Polis ekipleri, yapilan güvenlik kamerasi çalismasinin ardindan süpheli Naim A., güzergah olarak belirledigi mezarlikta yakalanarak gözaltina alindi. Ifadesi alinmak üzere emniyete götürülen ve çesitli suçlardan 8 suç kaydi oldugu ögrenilen Naim A., buradaki islemlerinin ardindan sevk edildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA