Baskan Dagtekin Açiklamasi 'Imamoglu Türkiye'nin En Basarisiz Belediye Baskani'

AK Parti Adiyaman Il Baskani Mehmet Dagtekin, Besni Ilçe Baskanliginin teskilat toplantisina katilarak gündeme iliskin açiklamalarda bulundu.

Baskan Dagtekin Açiklamasi 'Imamoglu Türkiye'nin En Basarisiz Belediye Baskani'
AK Parti Besni Ilçe Baskani Ismail Sümer’in baskanlik ettigi toplantiya Teskilat Baskani Mehmet Sirri Özbek ve Dis Iliskiler Baskani Midrap Tas ile birlikte katilan Il Baskani Mehmet Dagtekin, teskilatlarin güzel çalismalara imza attigina isaret etti.

Baskan Dagtekin, “Teskilat olarak tüm ilçelerimizi koordinatör arkadaslarimizla, teskilat baskanimizla birlikte ziyaret ediyoruz. Onlarin çalismalarini gözlemliyoruz. Adiyaman’da teskilatlarimiz güzel çalismalara imza atiyor. Partisine ve Cumhurbaskanimiza her zamankinden fazla sahip çikiyor. Bizim bu ziyaretlerimizde amacimiz eksiklerimiz varsa onlari bir an önce tamamlamak. Allah’a hamdolsun Cumhurbaskanimizla ilgili ne Besnili, ne Adiyamanlinin en ufak bir süphesi yok. Onlarla birlikte bizlerde bu heyecani sahada hep gözlemliyoruz. Kardeslerimizle birlikte çalismalari da birlikte yapiyoruz. Gençlik Kollari, Kadin Kollari, ana kademe ve encümenlerimiz her zaman bir gayret içerisinde.

Cumhurbaskanimizin 21 yillik iktidar heyecanini televizyonlardan izledigimizde daha bugün iktidar olmus gibi görmekteyiz. Sanki önünde büyük problemler var ve bunlari nasil çözebilirim, Türkiye’yi nasil lider ülke yapabilirim hedefini her gün gözlerinden okuyoruz. Allah’a hamdolsun onun bize yansitmis oldugu bu heyecan tüm Adiyaman’da tüm Türkiye’de yanki buluyor.

Böyle bir lideri toplumlar 100 yilda bulamaz. Allah bize nasip etti. Bizde Adiyaman olarak Besni olarak liderimizin arkasindan yürürken bu serefi hep birlikte yasayip sahayi bos birakmamanin gayreti içerisindeyiz. Bu sebeple de ben Besni teskilatina tesekkürlerimi sunuyorum.

Türkiye gündemi ile ilgili de Ekrem Imamoglu biliyorsunuz durduk yere gündem yapmak istedi ama hepimiz sahidiz, hepimiz biliyoruz ki bu konuda Cumhurbaskanimiza ve AK Partimize haksiz bir itham var. Siz Türkiye’nin en basarisiz belediye baskani olacaksiniz ve siz kendinizde bir baskasina hakaret etmeyi hak bulacaksiniz. Ama bunla ilgili bir dava size açildiginda bunu farkli bir mecraya çekmeye çalisacaksiniz. Kimse bu konuda onlarin bu oltasina takilmaz. Özellikle de 6’li masa dedigimiz masada her gün yeni bir proje yürürlüge konulmaya çalisiliyor.

Aslinda farkli farkli projelerle kendi aralarinda anlasmayan bir mantigin olustugu besbelli. Durup bir baktigimizda görüyoruz ki liderin biri 16 milyon senin arkanda diyor. Yani sen belediye baskanimizsin deyip Imamoglu’nu o yönüyle gündemde tutuyor. Diger lider diyor ki sen 84 milyonun kalbindesin, yani sen cumhurbaskani adayimizsin kendileri bu noktada anlasamamislar. Bugün bunu kapatmayla ilgili ufak bir operasyon yapmaya çalistilar. Ama milletimiz bunu yakindan izliyor herkes görüyor. Liderimizle cezaeviyle gidis kiyaslamasi yapiyorlar. Türkiye’nin ve o dönemdeki dünyanin en ünlü belediye baskanlarindan, en büyük projeleri baslatan belediye baskanlarindan biriydi. O minareler süngü diye siir okuyordu, milletinin iradesini sahaya yansitiyordu. Onun için cezaevine konuluyordu ama burada bir hakaret var. Orda cezaevine götürülürken milletin gözyasi, duasi arkasinda akip gidiyordu. Ama burada birbirlerine sarilirken niye birbirlerine sarildiklarini hala anlamis degiliz. Yani bu projeler tutmaz. Bu tutmayan projenin ardindan da gitmemek lazim diye düsünüyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA