TEM Otoyolu'nda Alkollü Ve Ehliyetsiz Sürücü Zincirleme Kazaya Sebep Oldu

Tuzla TEM Otoyolu’nda alkollü ve ehliyetsiz bir sürücü, otomobiliyle seyir halindeki tira arkadan çarparak kaza yapti. 4 aracin karistigi kazada yaralanan olmazken 2 araç hurdaya döndü. Alkollü ve ehliyetsiz sürücü polis merkezine götürüldü.

TEM Otoyolu'nda Alkollü Ve Ehliyetsiz Sürücü Zincirleme Kazaya Sebep Oldu
Kaza, Tuzla TEM Otoyolu Ankara istikametinde saat 00.40 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, TEM Otoyolu’nda seyir halinde olan 34 NAM 34 plakali Audi marka otomobil sürücüsü Erdem K., ayni istikamette ilerleyen tira arkadan çarpti. Çarpmanin etkisiyle hurdaya dönen otomobilden hafif siyriklarla çikan Erdem K. yol kenarinda beklemeye basladi.

Bu sirada kaza yapan otomobili fark edemeyen ve yaklasik 1 ton yük tasiyan 41 ACR 18 plakali kamyonet manevra yapti. Manevra yapan kamyonete, 54 AHR 688 plakali Suzuki marka otomobil arkadan çarpti. Kazada 2 araç hurdaya dönerken TEM Otoyolu Tuzla mevki bir süre trafige kapatildi. Kazaya sebep olan Erdem K. 1.36 promil alkollü ve ehliyetsiz çikti. Sürücü polis ekipleri tarafindan polis merkezine götürüldü.

Alkollü ve ehliyetsiz çikti

Zincirleme kazaya sebep olan Erdem K.’nin 1.36 promil alkollü ve ehliyetsiz oldugu anlasildi. Saglik ekipleri tarafindan ilk müdahalesi ayakta yapilan alkollü sürücü, polis ekipleri tarafindan ifadesi alinmak üzere polis merkezine götürüldü.
Kaynak: İHA