Eyüpsultan'da Otomobillerden Kursun Yagmuru Açiklamasi 1 Ölü

Eyüpsultan’da cadde üzerinde seyir halinde olan iki otomobildeki süpheliler birbirlerini kursun yagmuruna tuttu. Çikan silahli çatisma sonucunda 1 kisi hayatini kaybederken çok sayida yarali oldugu ögrenildi.

Eyüpsultan'da Otomobillerden Kursun Yagmuru Açiklamasi 1 Ölü
Olay bugün saat 01.00 siralarinda Eyüpsultan Güzeltepe Mahallesi, Maresal Fevzi Çakmak Caddesi’nde gerçeklesti. Sürücüsünün ismi ögrenilemeyen 34 TN 702 plakali otomobildeki süphelilerin, 34 SE 4981 plakali otomobile silahli saldirida bulunmasi sonucunda 34 SE 4981 plakali otomobildeki süpheliler de saldiriya karsilik verdi. Duyulan silah seslerinin üzerine çevredeki vatandaslar durumu polis ve saglik ekiplerine bildirdi.

Çatismada 1 kisi hayatini kaybetti

Olay yerine gelen polis ekipleri çevredeki güvenligi saglarken saglik ekipleri yaralilara müdahalede bulundu. Yapilan çalismalarda, çikan çatisma sonucunda 34 SE 4981 plakali otomobil sürücüsü M.K.’nin hayatini kaybettigi ve çok sayida yarali oldugu ögrenildi.

Olay Yeri Inceleme Ekipleri genis çapli çalisma baslatti

Silahli çatisma sonucu olay yerinde genis çapli çalisma baslatan Olay Yeri Inceleme Ekipleri iki otomobilde de çok sayida mermi izi ve kovan buldu.

Polis ekiplerinin süphelileri arama çalismasi devam ediyor.
Kaynak: İHA