Dagtekin Açiklamasi '2023'Ün Zaferini Milletimizle Ilmek Ilmek Isliyoruz'

AK Parti Il Baskani Mehmet Dagtekin baskanliginda ilçe baskanlari, kadin kollari ve gençlik kollari baskanlari toplantisi yapildi.

Dagtekin Açiklamasi '2023'Ün Zaferini Milletimizle Ilmek Ilmek Isliyoruz'
Aylik olagan toplantida geçtigimiz ay ilçelerde yapilan çalismalarin degerlendirildigi toplantida Aralik ve Ocak ayinda da yapilacak olan saha çalismalari masaya yatirildi.

Toplanti öncesi basin mensuplarina açiklamada bulunan AK Parti Il Baskani Mehmet Dagtekin, hem teskilat çalismalari hem de Adiyaman’a yapilan yatirimlarla ilgili bilgi verdi.

Dagtekin, “Biz birlik ve beraberlik içerisinde sahayi hiçbir zaman bos birakmadik. Tüm hemsehrilerimizin hanelerine ziyaret ederek onlarinda dertleriyle hemhal olma sorunlari çözme gayretindeyiz. lçe teskilatlarimizda da bu faaliyetlerimiz eksiksiz devam ediyor. Yaz dönemi boyunca köy gezilerimiz vardi. Hamdolsun hemen emen tüm köylerimize ziyaretler gerçeklestirdik. Simdi de tüm birimlerimiz faaliyetlerini baskanlari toplantilari, sandik baskanlari toplantilari ve üye ziyaretleri ile devam ettiriyorlar. Ben tüm basin mensuplarimizin huzurunda tüm teskilat mensuplarimiza tesekkür ediyorum. Allah onlardan razi olsun. Adiyaman’imiza hizmet noktasinda da hiç bos durmuyoruz. Bildiginiz üzere geçtigimiz günlerde art arda bakanlarimiz sehrimizi ziyaret etmislerdi. Gelen her bakanimizda yeni bir yatirimin müjdesini verdiler. Örnegin Milli Egitim Bakanimiz Mahmut Özer’in ziyaretinde 357 milyonluk yatirima ek olarak Adiyaman’a 1 milyar 20 milyonluk ilave yatirim yapma karari alindi. Milli Egitim alaninda yapilan istatistiklere baktigimiz zaman AK Parti’nin Adiyaman’imiza yaptigi yatirimlar devrim niteligindedir. Adiyaman’da güncel fiyatlarla egitim için ayrilan ödenek, 5.788.926.120 TL’dir Eski hastanemiz halen hafizalarimizda aci hatirlarla doludur. Hastalarimizi tedavi edecek uzman doktor bulamiyorduk. Basit bir tedavi için bile hastalarimiz Gaziantep, Malatya, Adana’ya gönderiliyordu. O yollarin çilesini herkes biliyor. Ama bugün saglikta çag atladik. 5. Yildizli Otel Konforunda, tam donanimli hastanelerimizden milletimiz istifade ediyor. Saglik Bakanimiz Fahretin Koca’nin Adiyaman ziyaretiyle eski devlet hastanesinin bulundugu yere 150 yatakli devlet hastanesinin sözünü verdi ve geçtigimiz günlerde de temelini attik. Ayrica yapimi tüm hiziyla devam eden 300 yatakli Kadin Dogum ve Çocuk Hastaliklari Hastanesinin ise 2023’te tamamlanmasi planlaniyor. Ulastirma ve Altyapi Bakanimizin Adiyaman ziyaretinde ise yillarin sorunu olan Narince-Gerger arasi yolun temelini atarak çalismalara baslandi. Tabi bu ziyarette Adiyaman-Çelikhan arasi yolu da gündemimize almistik. Insallah bununla ilgili de adimlar atacagiz. Sanayi ve Teknoloji Bakanimizin ziyaretinde ise Ayakkabi Kent projesine 30 Milyon TL’lik katki saglanmasinin yani sira ilçelerimizde faaliyete geçen veya yapimi devam eden Tekstil Kent projeleri ile Adiyaman istihdamina ciddi katkilar saglayacaktir. Örnegin Ayakkabi Kent’te ilk etapta 500 Besni Tektstil Kent’te ise 800 kisi istihdam edilecek” dedi.

IBB Baskani Ekrem Imamoglu’na YSK üyelerine hakaretten verilen ve muhalefetin tepkilerine neden olan hapis cezasiyla ilgili de konusan Dagtekin, “Türkiye’nin belki de en basarisiz belediye baskani bugün acaba nasil gündeme gelirim diye çirpiniyor. Ülke olarak bu yasananlari ibretle izliyoruz. Malumunuz oldugu üzere 6’li masa dedikleri o masada birçok siyasi mühendislik faaliyetleri söz konusu. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in ifade ettigi gibi; Bu mevzuda siyasi tartisma yok, YSK’ya hakaret var. Bizim de elestirdigimiz pek çok mahkeme karari oldu ama bu kimseye hakimlere hakaret etme, mahkeme kararini tanimama hakki vermez. Bazi çevreler bu olay üzerinden Imamoglu rüzgâri estirmek istiyor. Cumhurbaskanimiz Erdogan’in IBB Baskanligi dönemi ile Imamoglu’nun süreci arasinda benzerlik kurmaya çalisiyorlar. Fakat unuttuklari detay su: Liderimiz Recep Tayyip Erdogan, Istanbul’a hizmet ederken siir okudugu için mahkûm oldu, Ekrem Imamoglu ise hiçbir sey yapmazken hâkimlere hakaret ettigi için ceza aldi. Ancak bu ceza nihai karar degil. Bunun birçok asamasi var. Öncelikle istinaf yolu açik bir dava. Yani Imamoglu’nun önünde hiçbir siyasi engel yok. AK Parti olarak hiçbir zaman bu algilarin pesinde olmayacagiz. Bizim önümüzde 2023 hedefi var. Insallah 2023’ün zaferini teskilatlarimizla ve milletimizle ilmek ilmek isleyecegiz. Bu duygu ve düsüncelerle toplantimizin hayirlara vesile olmasini diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA