Çocuklar Bir An Olsun Depremi Unuttu

DÜZCE – Düzce’nin Gölyaka ilçesi merkez üssü 5,9 büyüklügündeki depremden en çok etkilenen çocuklar Soma Gençlik Merkezi gönüllü gençlerinin düzenledigi etkinlikle bir an olsun depremi unuttular. Ögrenciler oyunlar oynayip dolayasiya eglendiler.

Çocuklar Bir An Olsun Depremi Unuttu
23 Kasim günü ilk saatlerinde merkez üssü 5,9 büyüklügünde deprem meydana geldi. Ilk kez depreme sahit olan çocuklara yasadiklarini bir nebze olsun unutturmak için 450 kilometre uzaktan, Manisa’nin Soma ilçesinden Fatih Ilkokuluna gelen Gençlik Merkezi gönüllüleri unutulmaz bir gün yasatti.

Ögrenciler; halat çekti, çuval ile kostu, yüzlerini boyandi, çesitli oyunlar oynadilar.

Soma Gençlik Merkezi Müdürü Dilek Mert, Manisa olarak Düzce’nin yaninda olduklarini belirterek, “Manisa’nin Soma ilçesinden Düzce’ye geldik. Düzce’de yasanan depremin olumsuz etkilerini en aza indirmek, çocuklari bir nebzede olsa rahatlatmak, oyunlarla onlari eglendirmek, yalniz olmadiklarini hissettirmek için Fatih Ilkokulundayiz. Çocuklar mutlu görünüyorlar bizde onlari mutlu görünce daha mutluyuz. Manisa olarak Düzce’nin yanindayiz. Gençlik merkezinin gönüllü gençleri, ögrencilerimiz, mezun ögrencilerimiz hepsi toplum yararina çalisan gönüllü gençlerimiz” ifadelerinde bulundu.

Unutulmaz bir gün yasayan ögrenciler depremde korktuklarini yaptiklari etkinliklerle depremi unuttuklarini söylediler.
Kaynak: İHA