Prof. Dr. Sivasli ANKA'da Poliklinik Hizmeti Vermeye Basladi

Prof. Dr. Ercan Sivasli, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde Çocuk Sagligi ve Hastaliklari Poliklinigi’nde hasta kabulüne basladi.

Prof. Dr. Sivasli ANKA'da Poliklinik Hizmeti Vermeye Basladi
Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde Çocuk Sagligi ve Hastaliklari Uzmani Yenidogan Yogun Bakim Sorumlusu olarak görev yapmakta olan Prof. Dr. Ercan Sivasli, poliklinik hizmeti vermeye basladi.

Çocuk Sagligi ve Hastaliklari ile Neonatoloji Uzmani Prof Dr. Sivasli, prematüre bebek bakim ve takibi, kanguru tedavisi, yenidogan bebeklerin uzun dönem saglik ve gelisim takibi, çocuk sagligi ve hastaliklari teshis ve tedavisini gerçeklestirmektedir. Bölgede çok ihtiyaç duyulan yeni dogan bebeklerin mikrop kapmamasi için ilaç ve mamalarin el degmeden hazirlandigi steril oda, Total Parenteral Beslenme (TPN) ünitesinin bulundugu ANKA Hastanesi’nde olusturan Yenidogan Yogun Bakim Sorumlusu Prof. Dr. Ercan Sivasli, çocuklara ve ailelerine sadece tibbi bakim degil, periyodik kontrollerde aileler de bazi konularda bilgilendirilip, yönlendirilmesi ve desteklenmesi için gerekli bilgi ve egitimi de vermektedir.

Prof. Dr. Ercan Sivasli kimdir?

Prof. Dr. Ercan Sivasli, 1968’de Yozgat’ta dogdu. Ilk ve orta ögrenimimi Nigde’de tamamlayan Prof. Dr. Sivasli, 1991 yilinda Akdeniz Üniversitesi Tip Fakültesi’nden mezun oldu. 1998 yilinda Gaziantep Üniversitesi’nde Çocuk Sagligi ve Hastaliklari uzmanligi, 2006 yilinda ise Hacettepe Üniversitesi Tip Fakültesi’nden Neonatoloji bransinda Yenidogan Uzmani olarak mezun olan Prof. Dr. Sivasli, Gaziantep Üniversitesi Tip Fakültesi Çocuk Sagligi ve Hastaliklari Anabilim Dalinda Yenidogan Bilim Dali Baskani olarak görev yapti.
Kaynak: İHA