Kayip Kadin Için Bassavciliktan Açiklama

Balikesir Cumhuriyet Bassavciligi, Kepsut ilçesinde ayrildigi evine dönmeyen kadinin bulunmasina yönelik baslatilan sorusturmanin sürdügünü bildirdi.

Kayip Kadin Için Bassavciliktan Açiklama
Balikesir Cumhuriyet Bassavciligi’ndan yapilan açiklamada, Kepsut’a bagli kirsal Serçeören Mahallesi’nde yasayan ve epilepsi hastasi oldugu belirtilen 43 yasindaki Elnare Kizmaz’in, 2 Eylül’de Kepsut ilçe jandarma ekiplerine, farkli kisilerin cinsel saldirisina maruz kaldigini bildirmesi üzerine sorusturma baslatildigi belirtildi.

Sorusturmada süpheli olarak görülen E.Ö., M.D. ve I.K.’nin gözaltina alindiginin kaydedildigi açiklamada, E.Ö.’nün çikarildigi mahkemece tutuklandigi, M.D. ve I.K.’nin de adli kontrol sartiyla saliverildigi bildirildi.

Elnare Kizmaz’in esi Ahmet Kizmaz’in, 22 Kasim’da jandarma ekiplerine, esine ulasamadigi bilgisini vermesi üzerine arama çalismalarinin sürdügünün kaydedildigi açiklamada, su ifadelere yer verildi:

"Kepsut Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri, Jandarma Suç Arastirma ve AFAD ekibinin katilimiyla dron ve iz takip köpeklerinden de faydalanilmak suretiyle yürütülen arama çalismalari devam etmekte olup, Elnare Kizmaz’a yönelik gerçeklestigi iddia edilen cinsel saldiri suçuyla ve Kizmaz’in kaybolmasi olayiyla ilgili olarak adli sorusturma süreci titizlikle ve etkin bir sekilde yürütülmektedir."
Kaynak: İHA