Hirsizlik Için Geldikleri Is Yerinde Kameralara El Hareketi Çektiler

Esenyurt’ta iki hirsiz, is yerinden ürün çalmak için girdigi esnada güvenlik kameralarina el hareketi çekerek olay yerini çaldiklari ürünlerle birlikte terk etti. Hirsizlarin piskinligi güvenlik kameralarina saniye saniye yansirken, sahislar polis ekiplerince yakalanarak gözaltina alindi.



Olay, 29 Kasim Sali günü Esenyurt’ta bir is yerinde yasandi. Edinilen bilgiye göre iki hirsiz, gözlerine kestirdikleri is yerine gelerek etrafi kolaçan etmeye basladi.

Sahislar, hirsizlik öncesinde güvenlik kameralarini fark edince büyük bir piskinlik ile kameraya el hareketi yapti. Daha sonrasinda isyerine giren hirsizlar, laptop ve televizyon çalarak kayiplara karisti. Saatler sonra olay yerine gelen isyeri sahibi, hirsizlarin isyerine girdigini fark edince güvenlik kameralarina bakti. Hirsizlarin güvenlik kamerasina el hareketi yaptigini görünce büyük bir sok yasayan is yeri sahibi durumu polis ekiplerine bildirdi. Esenyurt Asayis Büro ekipleri olayla ilgili çalisma baslatti.

Son hareket polisten geldi

Kisa süre sonra Esenyurt Asayis Büro ekipleri, sahislarin el hareketlerine karsilik son hareketi yapti. Çalismalar sonucunda yakalanan hirsizlar gözaltina alinirken, H. B. isimli sahis tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yasanan o hirsizlik anlari ise güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, 2 hirsizin is yerine girmeden önce güvenlik kameralarini fark ederek hareket çektigi ardindan is yerinden laptop ve televizyon çalarak olay yerinden uzaklastigi görüldü.

Kaynak: İHA