'Hangisi Babasi' Izleyenleri Kahkahaya Bogdu

Mentese Belediyesi tiyatro oyuncularinin sahneledigi ‘Hangisi Babasi’ adli tiyatro oyunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi ve Mugla Sitki Koçma Üniversitesi AKM’de izleyicisiyle bulustu.

'Hangisi Babasi' Izleyenleri Kahkahaya Bogdu
Iki perdelik komedi oyunu salonu dolduran tiyatro severlere 2 saat boyunca kahkaha dolu anlar yasatti. Yazar Ray Conney’in kaleme aldigi, yönetmenligini Önder Çakir’in yaptigi komedi türündeki iki perdeden olusan oyun seyirciyi kahkahaya bogdu.

Iki karisiyla iki ayri evliligi sürdüren bir taksi soförünün birbirinden habersiz iki çocugunun tanismasi ve sonrasinda yasananlari anlatan oyun izleyicilerden tam not aldi. Mentese Belediye Baskani Bahattin Gümüs, 6 Aralik’ta Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde, 12 Aralik’ta Mugla Sitki Koçman Üniversitesi AKM’de sahnelenen oyunu izleyen ve salonu dolduran tiyatro severlere tesekkür etti. Baskan Gümüs; “Belediye olarak asli görevlerimiz disinda kültür ve sanat içerikli pek çok proje üretiyoruz. Kurdugumuz belediye tiyatromuz ile halkimizin her kesimine hitap eden tiyatro oyunlari sahneliyoruz. Belediye tiyatromuz ayni zamanda bir okul gibi de hizmet veriyor. Her yas grubundan pek çok ögrencimiz tiyatro sanatini oyunculugu ögreniyor. Sahne önü ve sahne arkasinda görev yapan ekibi kutluyorum. Kent-üniversite entegrasyonunda kültür ve sanat faaliyetlerinin etkili oldugunu düsünüyor, bu nedenle bu tür etkinlikleri çok önemsiyoruz. Bu konuda girisimlerimiz devam ediyor. Bilindigi gibi çok kisa süre önce Mentese Belediyesi Gençlik Merkezi (MEGEM) üniversiteli ögrencilere hizmet vermeye basladi.

MEGEM’de ögrencilerimizin ve kursiyerlerimizin dans, spor ve çesitli aktiviteleri yapabilecegi bir salon, tiyatro kurslari, prova odalarimiz, bilgisayarli ücretsiz internet erisimli çalisma odalari, geçici konaklama ve misafir odalari, çamasirhane, elele butik magazasi, ögrenci kardeslerimizin ikametgâhlarini Mentese’ye almalari için baslattigimiz uygulama ofisimiz de var. Tüm üniversiteli ögrencilerimizi bu hizmetlerimizden faydalanmaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA